Google. SCHIMBAREA MAJORA Facuta pentru Search

Google. O schimbare foarte importanta este facuta de catre compania americana pentru motorul de cautare Search, iata ce vrea sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga.

google cautari data

Google. Compania americana isi genereaza vasta majoritate a veniturilor prin intermediul motorului de cautare Search, iar asta o motiveaza sa faca in mod constant schimbari pentru a imbunatati experienta de utilizare a sa. Acum vorbim despre o schimbare importanta facuta de catre cei de la Google pentru motorul de cautare Google Search, aceasta permitandu-le utilizatorilor sa filtreze mult mai usor continutul pe care il vad pentru diverse cautari facute in platforma.

Google. Pana acum motorul de cautare permitea filtrare rezultatelor pentru cautari folosind o optiune care ne oferea posibilitatea de a vedea pagini web publicate intre anumite date pe diverse website-uri. Incepand de astazi, cei de la Google au implementat posibilitatea de a folosi in bara de cautare comenzi care permit afisarea de rezultate inregistrate inainte de o anumita data, sau dupa o anumita data, experienta de cautare fiind astfel imbunatatita.

Google. SCHIMBAREA MAJORA Facuta pentru Search

Google. Puteti vedea mai jos cam cum a gandit compania americana acest sistem de cautare, noua comanda fiind gandita pentru a oferi mai multe optiuni in ceea ce priveste listarea rezultatelor. Unii dintre cei care folosesc motorul de cautare al companiei Google de ceva vreme probabil ca utilizau anumite comenzi pentru a avea listate rezultatele asa cum doreau, insa iata ca acum lucrurile au devenit si mai simple, multumita oferirii oficiale a acestei noi comenzi.

Google. In general, compania face mai multe schimbari pentru algoritmii motorului de cautare decat pentru functionalitate, iar asta pentru ca e mai important ce se listeaza fata de felul in care se fac, in general cautarile. Deocamdata aceasta schimbare este oferita doar in stadiu de testare pentru utilizatorii motorului de cautare Search, compania Google intentionand sa lanseze in mod oficial functia cand va fi pregatita, doar ca in momentul de fata mai are nevoie de testare inainte de a fi oferita.