Google. DOUA Noi Produse IMPORTANTE CONFIRMATE

Google. Doua noi produse importante au fost confirmate cu mult inainte de a fi puse in vanzare, compania americana pregatind o serie de surprize extrem de interesante pentru clientii sai.

Google pixel 4 3a

Google. Compania americana are doua noi produse importante confirmate din nou inainte ca ele sa fie lansate pentru clientii din lumea intreaga, iar asta in conditiile in care incearca sa-si mai tina secretele departe de ochii presei. Saptamana trecuta v-am spus ca Google Pixel 4 a fost confirmat de catre un angajat al companiei Google in cadrul forumului unde se discuta despre dezvoltarea Android, iar acum vedem o noua confirmare pentru produs.

Google. De aceasta data nu vorbim doar despre Google Pixel 4, ci si despre Google Pixel 3a, ambele modele de telefoane fiind confirmate pentru lansare in cursul acestui an, dezvoltarea lor incepand de ceva timp. Cele doua noi modele de telefoane ale companiei Google au fost mentionate impreuna cu modelele Pixel 2 si Pixel 3, iar asta pentru ca Android 10 urmeaza sa fie oferit deasemenea pentru aceste modele de telefoane ale americanilor.

Google. DOUA Noi Produse IMPORTANTE CONFIRMATE

Google. Din pacate, nu se stie deocamdata care vor fi specificatiile celor doua telefoane, sau care vor fi functiile speciale pe care compania americana vrea sa le ofere pentru clientii din lumea intreaga. Este foarte probabil ca Google Pixel 4 sa aiba integrat un chip Qualcomm Snapdragon 845, cu minim 6 GB de memorie RAM, un ecran cu diagonala de peste 6 inch, si o posibila camera duala care sa rivalizeze cu cea a Huawei P30 PRO, cea mai buna de pe piata in acest moment.

Define System Property to Disable Driver Preloading. ANGLE requires that driver preloading is disabled. This has been done for Pixel 2 and 3 and needs to be done for 3a and 4 also. This change allows for defining the system property that is used to disable driver preloading.

Google. Despre modelul Google Pixel 3a nu stim mai nimic clar, o varietate de informatii aparand pe internet in ultimele luni, dar telefonul inca se lasa asteptat, si s-ar putea transforma in Google Pixel 4a. Dupa cum stiti prea bine, cei de la Google intentioneaza sa lanseze noi modele de telefoane in toamna acestui an, cel mai probabil in octombrie, dupa lansarea iPhone 11, dar pana atunci vom afla cu siguranta si mai multe informatii interesante cu privire la schimbarile de care ne vom bucura.