Digi Mobil. ANUNT MAJOR pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS are un anunt foarte important atat pentru clientii din Romania, cat si pentru cei dornici sa vina in retea.

Digi Mobil primavara

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, detinut de catre cei de la RCS & RDS, are un anunt foarte important pentru toti clientii care sunt in momentul de fata activi in retea. Mai exact, cei de la Digi Mobil au lansat noile oferte de primavara atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei care sunt dornici sa se porteze in retea in urmatoarea perioada, continuand seria promotiilor foarte bune avute inclusiv pe final de an 2018.

Digi Mobil. Cei care sunt ai Digi TV si Digi NET au posibilitatea de a cumpara de la operatorul de telefonie mobila telefoane mobile in 24 de rate platite direct in factura pe care o primesc de la companie. Mai mult decat atat, cei de la Digi Mobil ofera posibilitatea de a cumpara telefoanele mobile fara vreun avans platit de catre client, ceea ce este o veste grozava, pentru ca nu toata lumea are bani de avans pentru un telefon, asa ca acum au optiunea de a face achizitia mai ieftin.

Digi Mobil. ANUNT MAJOR pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Numarul si modelele de telefoane mobile care fac parte din oferta pentru clientii existent sunt foarte limitate, dar asta e normal, pentru ca vorbim despre o oferta dedicata celor care nu au bani multi de cheltuit pe telefoane. Din pacate, nu veti gasi la Digi Mobil telefoane premium care sa faca parte din aceasta promotie, ci doar telefoane low-end, asa ca e bine sa aveti asteptarile corecte daca vreti sa profitati de campania existenta.

Digi Mobil. Separat de aceasta oferta, exista alta dedicata celor care vor sa se porteze in reteaua operatorului de telefonie mobila, iar aici vorbim despre rate fara dobanda oferite pentru telefoanele mobile. Trebuie platit avans la achizitia telefonului mobil prin intermediul Digi Mobil, insa exista multe mai multe modele in oferta, inclusiv cele premium de la producatorii de top, asa ca aveti mult mai multe optiuni pentru a alege orice va doriti.

Digi Mobil. Aceste oferte sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati de ele cat inca aveti ocazia, pentru ca vor disparea extrem de rapid.