Samsung GALAXY FOLD Hands-on Video Arata cat de CIUDAT e de Folosit

Samsung GALAXY FOLD apare astazi intr-un nou hands-on video care ne prezinta cat de neobisnuita va fi folosirea acestui nou model de smartphone de catre clienti.

Samsung GALAXY FOLD hands on video

Samsung GALAXY FOLD apare astazi intr-un nou hands-on video care ne arata cat de ciudat va fi de folosit noul model de telefon mobil pe care compania coreeana urmeaza sa il lanseze pentru clientii sai. Mai jos puteti vedea versiunea Samsung GALAXY FOLD care va fi vanduta de catre compania AT&T pentru clienti, telefonul fiind folosit atat in modul pliat, cat si in modul deschis, ceea ce prezinta practic toate modalitatile de utilizare ale sale.

Samsung GALAXY FOLD arata ca un fel de mp3 player cand este pliat, parand sa fie foarte subtire, acele margini negre din jurul ecranului facand design-ul sa para a fi unul extrem de invechit, din pacate. Pe de alta parte, telefonul pare sa functioneze destul de fluid in marea majoritate a timpului, Samsung GALAXY FOLD fiind prezentat de catre unii ca avand probleme atunci cand vine vorba despre trecerea din formatul pliat in cel deschis.

Samsung GALAXY FOLD Hands-on Video Arata cat de CIUDAT e de Folosit

Samsung GALAXY FOLD este primul telefon pliabil care va ajunge in magazine, si sunt destul de sigur ca vor exista pareri diferite cu privire la experienta pe care o va oferi pentru clientii care il vor cumpara. In baza a ceea ce vedem acum, se pare ca Samsung GALAXY FOLD ar trebui sa ofere o experienta care le combina pe cea pentru tablete, sau pentru smartphone-uri, insa design-ul si forma telefonului, cand e pliat, sunt destul de ciudate.

Spre deosebire de Huawei MATE X, Samsung GALAXY FOLD a fost gandit cu doua ecrane, si plierea ecranului flexibil peste partile sale laterale, ceea il face mai gros, si ii reduce capacitatea bateriei, implicit autonomia. Informatiile despre autonomia bateriei sunt putine, insa partea buna este ca experienta de utilizare pentru Samsung GALAXY FOLD pare sa fie totusi destul de buna, sau cel putin asta ne spun inclusiv imaginile de mai sus.

6 COMENTARII

  1. Deja am primit invitatie sa precomand Samsung Fold !!!
    Si nu sunt singurul se pare
    “Starting tomorrow, anyone who has registered on Samsung.com to receive more information about Galaxy Fold will be given an exclusive invitation to be the first in line to reserve this cutting-edge device.”