Samsung GALAXY NOTE 10. SURPRIZA MAJORA Confirmata Azi

Samsung GALAXY NOTE 10 este o serie de telefoane pentru care este confirmata astazi o surpriza foarte importanta, iata ce a decis Samsung sa pregatesca pentru lansare.

Samsung GALAXY NOTE 10 modele

Samsung GALAXY NOTE 10 are astazi parte de confirmarea unei surprize foarte interesante pregatite de catre compania coreeana Samsung, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt foarte mari pentru seria de telefoane. Mai exact, se pare ca doua nume distincte de cod pentru modelele Samsung GALAXY NOTE 10 au fost descoperite, ceea ce confirma zvonurl de zilele trecute, care spunea ca vor fi lansate mai multe versiuni ale seriei anul acesta.

Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa fie lansat intr-o versiune cu ecran mai mic, si una cu ecran mai mare, astfel incat mai multa lume sa poata cumpara telefoanele din acesta serie, cel mai mic urmand a fi si mai ieftin. Versiunea mai mare ar urma sa fie oferita si intr-un model care are conectivitate 5G, Samsung GALAXY NOTE 10 mergand in aceeasi directie vazuta deja pentru Samsung GALAXY S10 5G, care este deja in vanzare in Coreea de Sud.

Samsung GALAXY NOTE 10. SURPRIZA MAJORA Confirmata Azi

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi vandut in doua modele distincte care vor avea numele de cod SM-N970 si SM-N975, iar aici vorbim despre modelul cu ecran mai mic, si modelul cu ecran mai mare. E foarte posibil ca pentru fiecare dintre cele doua modele sa existe si cate o versiune 5G, insa totul depinde de succesul pe care il are seria actuala de telefoane 5G, ea putand defini si planul final pentru lansarea telefoanelor din seria Samsung GALAXY NOTE 10.

SM-N970 and SM-N975 will be the two main models of the Galaxy Note 10. You can expect differences in the screen size and other specs as well. A recent report out of South Korea had suggested that the Galaxy Note 10 will be available with 6.28-inch and 6.75-inch displays. These models were also said to receive triple and quad camera systems respectively. It’s unclear if the battery capacity may differ as well but that remains a possibility.

Samsung GALAXY NOTE 10 ar trebui sa fie pus in vanzare intr-un model cu ecran de 6.3 inch si unul cu ecran de 6.7 inch, urmand a oferi variante intre actualele modele de telfeoane din seria Samsung GALAXY S10. Versiunea mai mica si mai ieftina a Samsung GALAXY NOTE 10 va avea o camera tripla, in timp ce versiunea mai mare si mai scumpa ar trebui sa aiba o camera quad, numele de cod pentru modelele 5G urmand a fi SM-N971 si SM-N976.

Samsung GALAXY NOTE 10 este o serie de telefoane ddicata oamenilor de afaceri, insa de anul acesta ar trebui sa fie mai accesibila pentru mai multi dintre cei care folosesc telefoanele si in aceste scopuri.