Android. Google a LANSAT o NOUA Schimbare MAJORA

Android. Google a lansat o noua schimbare majora pentru utilizatorii din lumea intreaga, sistemul de operare aducandu-le clientilor ceva de care aveau nevoie de mult timp.

0

android actualizari google

Android. Google a lansat in mod surprinzator astazi o noua schimbare importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana aducand pe telefoane ceva ce va fi oferit oficial abia cand Android Q va fi lansat. Mai exact, incepand de astazi cei de la Google le permit utilizatorilor de telefoane Pixel sa instaleze actualizarile pentru Android Q direct prin Play Store, marcand o premiera pentru Android in ceea ce priveste oferirea de actualizari pentru sistemul de operare.

Android. Incepand de astazi, cei care au Android Q/Android 10 instalat in telefoane, vor putea sa caute actualizarile direct in aplicatia Play Store, fara a mai fi nevoiti sa verifice aplicatia de setari. Schimbarea simplifica extrem de mult modalitatile prin care utilizatorii de telefoane Android instaleaza actualizarile oferite de catre compania Google, ceea ce in schimb ar putea aduce o rata mai mare a upgrade-urilor pentru noile versiuni lansate de catre utilizatori.

Android. Google a LANSAT o NOUA Schimbare MAJORA

Android. Se pare ca doar utilizatorii de telefoane Pixel au deocamdata posibilitatea de a instala actualizari pentru Android Q prin intermediul aplicatiei Play Store, iar asta inseamna ca in cazul altor modele ar putea fi nevoie de implementarea suportului dedicat. Adica, Google ofera deja in telefoanele sale aceasta schimbare pentru Android deoarece are toate API-urile instalate, insa Samsung, Huawei, si alti producatori, vor trebui sa implementeze separat acest suport.

Just got an update notification, not like a regular system update, but similar to one you get for an app update, and my phone restarted automatically after that.

Android. Actualizarile facute in acest mod vor fi instalate exact precum actualizarile de aplicatii, adica utilizatorul va trebui doar sa apese butonul de instalare, iar la terminarea instalarii, va reporni telefonul pentru a finaliza procesul. Google are programata conferinta I/O la inceputul lunii mai pentru a prezenta schimbarile mari pe care le are in proces de dezvoltare pentru platforma Android in momentul de fata, iar atunci va oferi detalii si despre acest sistem.

Android. Deocamdata stim ca Android Q este programat pentru prezentare in mai, insa lansarea efectiva a sistemului de operare ar putea avea loc abia undeva prin luna august, dar nu mai devreme de atat.