OnePlus 7. PRIMELE IMAGINI cu NOUL Design (VIDEO)

OnePlus 7. Noul design al seriei de telefoane este prezentat astazi in primele imagini, si avem ocazia de a vedea in premiera cum vor arata smartphone-urile noi.

oneplus 7 imagini

OnePlus 7. Daca asteptati cu nerabdare lansarea noului model de smartphone, ei bine astazi aveti ocazia de a vedea si primele imagini cu schimbarile de design care vor fi aduse de catre aceasta serie. Mai jos aveti un clip video cu noul design al OnePlus 7 realizat in baza unor schite CAD preluate de la partenerii chinezilor, ele venind de la o sursa de foarte mare incredere, asltfel ca ar trebui sa fie cat se poate de aproape de realitate.

OnePlus 7. Dupa cum ati aflat deja de cateva saptamani bune, telefoanele din noua serie nu vor avea un decupaj in partea superioara a ecranului, ci vor avea camera scoasa din carcasa frontala cand va fi nevoie de ea. Aceasta schimbare de design permite eliminarea marginii superioare a ecranului OnePlus 7, insa cea inferioara va ramane in continuare, si se pare ca nu va fi chiar atat de mica precum si-ar fi dorit foarte multi dintre fanii companiei.

OnePlus 7. PRIMELE IMAGINI cu NOUL Design (VIDEO)

OnePlus 7. Dimensiunile noului telefon vor fi de 157.7 x 74.8 x 8.1mm, insa la grosime nu este luata in calcul si camera din carcasa, iar adaugand-o si pe aceasta, grosimea totala a telefonului ajunge la 9.5mm. OnePlus 7 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.2 inch, usor mai mica decat cel de 6.41 inch implementat in OnePlus 6T, insa diferenta e normala din moment ce OnePlus 7 Pro va fi lansat deasemenea cu un ecran mai mare decat cel din modelul standard.

OnePlus 7. Pe partea de specificatii este asteptat un chip Qualcomm Snapdragon 855 cu minim 6 GB de memorie RAM, insa in diverse configuratii vor exista modele care vor avea pana la 10 GB de memorie RAM. OnePlus 7 va avea implementata o baterie de 4150 mAh, absolut uriasa, insa in versiunea Pro ar trebui sa fie oferita o baterie chiar mai mare pentru a sustine inclusiv ecranul de diagonala mai mare, dar detalii despre acest model n-au aparut inca.

OnePlus 7. Prezentarea pentru noile modele de telefoane ar urma sa aiba loc luna aceasta, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc abia undeva in jurul datei de 14 mai.