Forza Street va fi Lansat pe iPhone si Android

Forza Street iphone android

Forza Street, unul dintre cele mai populare jocuri de racing din lumea intreaga, urmeaza sa fie lansat inclusiv pe iPhone si Android in cursul acestui an. COmpania din spatele jocului Forza Street a facut noaptea trecuta anuntul privind oferirea sa pentru toti utilizatorii, el fiind initial disponibil doar pentru Windows 10, insa acesta e doar inceputul distribuirii sale.

Forza Street este un joc menit sa rupa traditia producatorului din spatele titlului, iar asta deoarece pana acum seria a fost oferita exclusiv pe produse ale companiei Microsoft. Chiar daca Forza Street este disponibil de astazi pentru Windows 10, in curand va ajunge nu doar pe Xbox, ci si pe iPhone si Android, ceea ce il va aduce in fata mult mai multor oameni.

Forza Street va fi oferit inclusiv cu posibilitatea de a sincroniza progresul din joc pe multiple platforme, astfel ca puteti incepe sa va jucati pe un dispozitiv, dar veti putea continua progresul pe altul. Aceasta functionalitate face Forza Street mult mai atractiv in comparatie cu alte jocuri similare, iar asta pentru ca extrem de putine ofera sincronizarea progresului intre platforme.

Forza Street este disponibil gratuit astazi pentru utilizatorii sistemului de operare Windows 10, iar in lunile urmatoare va fi deasemenea oferit gratuit pentru iPhone si Android, asa ca va trebui doar sa il incercati cand va fi disponibil.