iPad Pro. Problema CIUDATA Anuntata de catre Apple

iPad Pro probleme chei masina

iPad Pro are o problema foarte ciudata anuntata oficial de catre compania Apple, ea implicand inclusiv Apple Pencil 2, si toti cei care au intampinat-o stiu acum ce se intampla. Mai exact, se pare ca atunci cand Apple Pencil 2 se afla la incarcat in iPad Pro, poate crea interferente pentru cheile cu telecomanda ale masinilor, impiedicand accesul in automobile.

Se pare ca problema nu exista daca Apple Pencil 2 nu se incarca in momentul in care e plasat pe iPad Pro, iar o pereche de chei cu telecomanda se afla in apropierea lor. Problemele apar in general daca utilizatorii au cheile intr-o geanta, sau un rucsac, si le actioneaza din acea pozitie, ori au un sistem keyless entry, si incearca sa le foloseasca in acest mod.

O explicatie detaliata pentru aceasta problema nu a fost oferita de catre Apple, americanii spunand doar ca utilizatorii ar trebui sa tina cheile departe de iPad Pro cand Apple Pencil 2 se incarca. Nu stiu daca vreun alt produs al Apple a mai avut probleme de acest gen pana in prezent, insa situatia in sine e destul de neobisnuita, si probabil a frustrat unii utilizatori.

If you’re charging your Apple Pencil (2nd generation) with your iPad Pro and your car’s keyless entry device (key fob) is nearby, signal interference might prevent you from unlocking your car with your key fob. If this happens, you can simply move your iPad Pro away from the key fob or remove your Apple Pencil from your iPad Pro and store it separately. When Apple Pencil is finished charging, any resulting signal interference will cease.

11 COMENTARII