RCS & RDS. Vodafone, Telekom, Orange, MESAJ URIAS ce Vizeaza TOTI Romanii

RCS & RDS. Vodafone, Telekom, Orange, sunt vizate de un mesaj foarte important care se aplica pentru toti clientii romani ai operatorilor de telefonie mobila, iata ce schimbare foarte importanta e impusa.

RCS & RDS roaming see

RCS & RDS. Vodafone, Telekom, Orange, sunt subiectele unui mesaj urias care vizeaza absolut toti romanii care folosesc serviciile acestor operatori de telefonie mobila in momentul de fata in Romania. Mai exact, cei de la ANCOM au anuntat in cursul zilei de ieri plafonarea tarifelor pe care RCS & RDS, si ceilalti operatori de telefonie mobila, le pot percepe pentru serviciile de roaming pe care le ofera pentru clientii din Romania in momentul de fata.

RCS & RDS. Vorbim despre o plafonare pentru tarifele percepute pentru apelare si trimitere de SMS-uri, tarifele urmand a avea o valoare mai mica incepand cu data de 15 mai in spatiul SEE. Conform celor de la ANCOM, incepand cu data 15 mai RCS & RDS, impreuna cu restul companiilor de telecomunicatii, nu vor putea percepe mai mult de 0.19 euro pentru apelurile telefonice efectuate de catre clienti, sau 0.06 euro pentru mesajele SMS trimise de catre acestia.

RCS & RDS. Vodafone, Telekom, Orange, MESAJ URIAS ce Vizeaza TOTI Romanii

RCS & RDS. Unii dintre operatorii de telefonie mobila din Romania au facut deja anunturi privind platfonarea tarifelor pentru serviciile pe care le ofera in roaming in spatiu SEE, insa nu toti dintre ei. Cei de la RCS & RDS n-au facut pana acum vreun anunt cu privire la aceasta schimbare, insa ea este impusa de catre Uniunea Europeana, deci se va aplica inclusiv in cazul acestui operator de telefonie mobila incepand cu data de 15 mai, si e bine sa stiti acest lucru.

Începând cu 15 mai 2019, tarifele pentru apeluri fixe si mobile catre orice tara din interiorul Spațiului Economic European (statele Uniunii Europene, plus Norvegia, Islanda și Liechtenstein) nu vor depași 0,19 euro (fara TVA) pe minut și 0,06 euro pentru un SMS.

RCS & RDS. Clipul video de mai SUS a fost facut de catre BEREC, un fel de ANCOM al Uniunii Europene, pentru a explica diferentele dintre apelurile facute in tara si cele in roaming, pentru ca toti clientii sa stie pentru ce sunt taxati. Schimbarea de tarife facuta de catre UE pentru toti clientii din Uniune are menirea de a facilita conversatiile mai simple si fara batai de cap, iar toti clientii RCS & RDS, sau ai altor operatori, se vor bucura de schimbari.

RCS & RDS. Dupa cum v-am spus deja, noile tarife se vor aplica incepand cu data de 15 mai, asa ca pana atunci nu va veti putea bucura de aceste schimbari cand sunteti in roaming.