Huawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA creata de Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon al chinezilor are in fata o problema foarte mare creata de catre compania Samsung, iata cu ce se confrunta producatorul.

Huawei MATE 30 PRO problema

Huawei MATE 30 PRO. Unul dintre cele mai importante telefoane pe care compania Huawei le va lansa in 2019 pentru clienti are deja o problema foarte mare creata de catre cei de la Samsung, in mod complet neasteptat. V-am spus astazi ca Huawei P30 PRO a fost egalat de Samsung GALAXY S10 5G in ceea ce priveste performantele camerei, ambele modele de smartphone-uri avand camere quad, care nu par sa fie diferentiate in ceea ce priveste performante.

Huawei MATE 30 PRO. Desi anul trecut compania chinezeasca s-a bucurat de suprematie in segmentul foto pentru telfeoane fara sa aiba vreo concurenta de la vreun producator, in 2019 a pornit cu stangul din acest punct de vedere. Mai toata lumea se astepta ca noua serie de telefoane P30 PRO sa depaseasca fara drept de apel orice model de telefon in ceea ce priveste camera, asta nu s-a intamplat, iar Huawei MATE 30 PRO are o misiune foarte grea de indeplinit in toamna.

Huawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA creata de Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Da, este adevarat ca Samsung GALAXY S10 5G e vandut inmai putine tari decat aveti degete la o singura mana, dar Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat cu aceeasi camera quad, imbunatatita prin software, in toamna. Huawei MATE 30 PRO va trebui sa vina cu schimbari foarte mari pentru camera, altfel nu doar ca nu va depasi Samsung GALAXY NOTE 10, ci ar putea fi intrecut foarte usor de catre telefonul ce urmeaza sa fie lansat de catre coreeni.

Huawei MATE 30 PRO. Desi chinezii au implementat o camera quad in telefoanele lor, cei de la Samsung au lansat anul trecut primul telefon cu o asemenea camera, dar smartphone-ul este unul de clasa medie, deci mai putin important. Huawei MATE 30 PRO e primul smartphone premium cu o camera quad, Samsung GALAXY S10 5G fiind lansat in urma sa, insa asta i-a adus doar putina faima, iar apoi Huawei si-a pierdut suprematia pentru care a luptat in 2018.

Huawei MATE 30 PRO. Ca sa fiu sincer, ma bucur ca Samsung reuseste sa concureze cu in ceea ce priveste camerele foto, iar asta pentru ca in final noi avem cel mai mult de castigat.