Huawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA creata de Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon al chinezilor are in fata o problema foarte mare creata de catre compania Samsung, iata cu ce se confrunta producatorul.

Huawei MATE 30 PRO problema

Huawei MATE 30 PRO. Unul dintre cele mai importante telefoane pe care compania Huawei le va lansa in 2019 pentru clienti are deja o problema foarte mare creata de catre cei de la Samsung, in mod complet neasteptat. V-am spus astazi ca Huawei P30 PRO a fost egalat de Samsung GALAXY S10 5G in ceea ce priveste performantele camerei, ambele modele de smartphone-uri avand camere quad, care nu par sa fie diferentiate in ceea ce priveste performante.

Huawei MATE 30 PRO. Desi anul trecut compania chinezeasca s-a bucurat de suprematie in segmentul foto pentru telfeoane fara sa aiba vreo concurenta de la vreun producator, in 2019 a pornit cu stangul din acest punct de vedere. Mai toata lumea se astepta ca noua serie de telefoane P30 PRO sa depaseasca fara drept de apel orice model de telefon in ceea ce priveste camera, asta nu s-a intamplat, iar Huawei MATE 30 PRO are o misiune foarte grea de indeplinit in toamna.

Huawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA creata de Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Da, este adevarat ca Samsung GALAXY S10 5G e vandut inmai putine tari decat aveti degete la o singura mana, dar Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat cu aceeasi camera quad, imbunatatita prin software, in toamna. Huawei MATE 30 PRO va trebui sa vina cu schimbari foarte mari pentru camera, altfel nu doar ca nu va depasi Samsung GALAXY NOTE 10, ci ar putea fi intrecut foarte usor de catre telefonul ce urmeaza sa fie lansat de catre coreeni.

Huawei MATE 30 PRO. Desi chinezii au implementat o camera quad in telefoanele lor, cei de la Samsung au lansat anul trecut primul telefon cu o asemenea camera, dar smartphone-ul este unul de clasa medie, deci mai putin important. Huawei MATE 30 PRO e primul smartphone premium cu o camera quad, Samsung GALAXY S10 5G fiind lansat in urma sa, insa asta i-a adus doar putina faima, iar apoi Huawei si-a pierdut suprematia pentru care a luptat in 2018.

Huawei MATE 30 PRO. Ca sa fiu sincer, ma bucur ca Samsung reuseste sa concureze cu in ceea ce priveste camerele foto, iar asta pentru ca in final noi avem cel mai mult de castigat.

26 COMENTARII

  1. omule, nu mai minti si vorbi despre altii cand tu nu stii sa legi doua cuvinte
    “stii oi flacau” “orice functie …. merg impecabil”
    Deja 2 probleme intr-un singur comentariu, si ala scurt

  2. Nu e obligat absolut nimeni sa l cumpere, ai probleme te adresezi companiei în cauza, înlocuire sau banii înapoi
    Sa știi ca soluții exista

  3. Toti lauda „Samsung” ca au facut acest telefon. Apple daca o sa-l prezinte, chiar si in 2022, o sa fie impecabil. Asta e o lectie pentru toti gigantii. Nu scoate un produs atat de repete daca nu este finalizat. Chiar daca este finalizat 80%, nu-l scoate, pur si simplu mai asteapta. Asta a facut Apple cu toate noutatile. A implementat cand tehnologia a fost suficienta de matura, drept urmare, orice functie pe iPhone, Mac sau Watch merg impecabil.

  4. eu aplaud Samsung pt ca incearca, DAR nu incerca PE BANII unor oameni ce si-ar da si ficatii doar sa apara la scoala cu “noua jucarie”

  5. deci inca o data, nu te ascunde in minciuni si nu trebuie sa iti fie rusine…deja ai dat-o in bara deci adevarul se stie de catre toti de pe aici…acum este vorba daca continui asa, prost sa fii dar sa nu iti mai revii, sau vrei sa faci ceva in privinta asta?
    Inteleg ca parintii tai nu au avut bani nici macar pentru 1 an de scoala, dar eu te pot ajuta.Deci nu injura mana ce iti da de mancare

  6. la creierul tau ala atat de mic, logic ca zici replica unui lash “fake”
    inainte sa verifici si sa faci niste sapaturi ca oricare alt om cu putin creier
    Dar asa e la nebuni

  7. exact. sau poti face teste cu oameni in afara companiei, dar le dai un contract de primire/testare, DAR Nu ceri bani, nu conteaza ca ceri 2000$ sau 10 lei

  8. Poate dacă nu ai observat exista o concurenta acerba pe piața
    Mai bine sa prezinți primul un produs exclusivist care va avea probleme și sa ramai în mintea altora, decât sa l prezinți ceva mai în urma concurentei, dar fără niciun pic de entuziasm
    2022? Puffff, Huawei era la a 3 a sau la a 4 a generație, și cred ca ști și tu ce efect avea
    E la prima generație, mai mult ca sigur ca va avea probleme (la fel și Mate X ) , altfel de produse se îmbunătățesc în timp
    Apple se chinuiește cu așteptarea asta după tehnologie matura

  9. Mda…Apple va veni cu un telefon 100% matur! Cu ecran produs de Samsung!!
    E o tehnologie inovatoare la urma urmelor. Doar că fiind la inceput e normal să apară probleme.