Huawei MATE 30 PRO. AVANTAUL URIAS fata de iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Un avantaj foarte mare este pregatit pentru noul model de smartphone, iata ce-ar urma sa ii asigure suprematia fata de iPhone 11 si Samsung GALAXY S10.

Huawei MATE 30 PRO camera quad

Huawei MATE 30 PRO. Un avantaj foarte mare va fi oferit pentru noul telefon fata de iPhone 11, sau chiar Samsung GALAXY S10, compania Huawei dorind sa le ofere clientilor motive serioase sa ignore concurenta in toamna. Huawei MATE 30 PRO a fost confirmat pentru lansare chiar de catre presedintele diviziei de consumatori din cadrul companiei chinezesti, deci nu mai exista dubii in momentul de fata in ceea ce priveste aparitia sa pe piata in 2019.

Huawei MATE 30 PRO. Ceea ce stim 100% sigur in legatura cu acest telefon este faptul ca el va avea in continuare o camera quad integrata, asa cum se intampla si in cazul Huawei P30 PRO, recent lasnat de catre chinezi. O camera quad exista deja pentru versiunea 5G a Samsung GALAXY S10, dar aceasta e vanduta in extrem de putine tari, deci Huawei MATE 30 PRO va avea un avantaj serios fata de aceste modele de telefoane, insa nu si fata de Samsung GALAXY NOTE 10, care va avea camera quad.

Huawei MATE 30 PRO. AVANTAUL URIAS fata de iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Fata de iPhone 11 lucrurile vor sta si mai bine pentru chinezi, iar asta deoarece Apple nu ia deocamdata in calcul posibilitatea de a implementa o camera quad pentru telefoanele sale, ci doar una tripla. Asta inseamna ca Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa fie cu mult peste telefoanele iPhone in ceea ce priveste inregistrarea de poze si clipuri video, dar asta n-ar trebui sa mai fie o surpriza pentru cineva, asa cum cel mai probabil stiati deja.

Huawei MATE 30 PRO. Camera quad va fi doar unul dintre avantajele noului model de smartphone, iar asta pentru ca fata de S10 va avea deasemenea inclusiv un procesor cu mult mai performant, similar cu cel al iPhone 11. Separat de acestea, e posibil ca Huawei MATE 30 PRO sa vina cu alte tehnologii in premiera pentru telefoanele mobile, dar totul depinde de cat de mare este dorinta celor de la Huawei de a oferi schimbari cu adevarat importante.

Huawei MATE 30 PRO. Pana in momentul prezentarii din octombrie vom afla cu siguranta multe dintre noutatile pe care telefonul le va aduce, dar probabil si pretul la care va fi pus in vanzare.

9 COMENTARII

  1. Lucas ai punctat obiectiv!
    Totuși parca încep și telefoanele concurente sa ofere performante peste iOS și iPhone .
    Eu am iPhone de mulți ani dar cred ,ca voi trece pe altceva

  2. Sper sa evite greșelile grave de pe P30 Pro: ecranul slab calitativ din toate punctele de vedere, un singur difuzor la bază, dar și de pe Mate 20 Pro – ecranul prea cozonăcit pe laterale. Prețul deja este prea mare pt o alternativa la Apple și Samsung, toți au luat-o pe cărarea asta: OnePlus, Xiaomi cu modelele de vârf.

  3. Exact ,ce atâta cu camerele vieții , eu sunt mulțumit de pozele ce le face xs-ul numi trebuie mai mult , dacă vrei altceva îți iei obiectiv profi , pe mine altceva ma interesează la un telefon : fluiditatea, securitatea, bateria, sitemul de operare , iOS ma supermultumeste, mai puțin bateria care putea fi mai buna

  4. Ăștia de DxOMark sunt vai de ei în credibilitate, cică iau rugat cei de la Huawei sa nu publice rezultatul asemănător pt P30, ca nu ar mai putea sa bage în fata P30 Pro