Huawei MATE 30 PRO. AVANTAUL URIAS fata de iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Un avantaj foarte mare este pregatit pentru noul model de smartphone, iata ce-ar urma sa ii asigure suprematia fata de iPhone 11 si Samsung GALAXY S10.

Huawei MATE 30 PRO camera quad

Huawei MATE 30 PRO. Un avantaj foarte mare va fi oferit pentru noul telefon fata de iPhone 11, sau chiar Samsung GALAXY S10, compania Huawei dorind sa le ofere clientilor motive serioase sa ignore concurenta in toamna. Huawei MATE 30 PRO a fost confirmat pentru lansare chiar de catre presedintele diviziei de consumatori din cadrul companiei chinezesti, deci nu mai exista dubii in momentul de fata in ceea ce priveste aparitia sa pe piata in 2019.

Huawei MATE 30 PRO. Ceea ce stim 100% sigur in legatura cu acest telefon este faptul ca el va avea in continuare o camera quad integrata, asa cum se intampla si in cazul Huawei P30 PRO, recent lasnat de catre chinezi. O camera quad exista deja pentru versiunea 5G a Samsung GALAXY S10, dar aceasta e vanduta in extrem de putine tari, deci Huawei MATE 30 PRO va avea un avantaj serios fata de aceste modele de telefoane, insa nu si fata de Samsung GALAXY NOTE 10, care va avea camera quad.

Huawei MATE 30 PRO. AVANTAUL URIAS fata de iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Fata de iPhone 11 lucrurile vor sta si mai bine pentru chinezi, iar asta deoarece Apple nu ia deocamdata in calcul posibilitatea de a implementa o camera quad pentru telefoanele sale, ci doar una tripla. Asta inseamna ca Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa fie cu mult peste telefoanele iPhone in ceea ce priveste inregistrarea de poze si clipuri video, dar asta n-ar trebui sa mai fie o surpriza pentru cineva, asa cum cel mai probabil stiati deja.

Huawei MATE 30 PRO. Camera quad va fi doar unul dintre avantajele noului model de smartphone, iar asta pentru ca fata de S10 va avea deasemenea inclusiv un procesor cu mult mai performant, similar cu cel al iPhone 11. Separat de acestea, e posibil ca Huawei MATE 30 PRO sa vina cu alte tehnologii in premiera pentru telefoanele mobile, dar totul depinde de cat de mare este dorinta celor de la Huawei de a oferi schimbari cu adevarat importante.

Huawei MATE 30 PRO. Pana in momentul prezentarii din octombrie vom afla cu siguranta multe dintre noutatile pe care telefonul le va aduce, dar probabil si pretul la care va fi pus in vanzare.

Articolul precedentPrima INIMA PRINTATA 3D ne da Sperante pentru Viitor
Articolul următorApple si Samsung. PIERDERI URIASE in fata Huawei, OPPO
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.