Masina Apple vine cu NOI Tehnologii REVOLUTIONARE

Masina Apple este pregatita pentru lansare de catre compania americana cu noi tehnologii revolutionare, iata ce planuri are in momentul de fata.

Masina Apple lidar

Masina Apple este in dezvoltare de peste 4 ani de zile, iar americanii sunt interesati sa ofere pentru ea tehnologii revolutionare, care ar urma sa ajunga inclusiv in alte automobile automobile, daca planurile sale se vor realiza. Apple cauta furnizori de produse pentru senzori LIDAR care sa ii ofere senzori de dimensiuni mai mici, care sunt mai usor de produse in masa, si care pot fi asamblati in unitati care sa fie usor de amplasat pe automobile.

Masina Apple ar putea fi lansata cu mult in urma sistemului de ghidare autonoma bazat pe senzori LIDAR, cei de la Apple dand de inteles ca il pregatesc acum pentru automobile de la diversi alti producatori de masini autonome. Desigur ca Apple ar vrea sa foloseasca tehnologia inclusiv in produsele sale, asa ca vrea sa realizeze un produs revolutionar care sa fie mai bun decat ceea ce exista pe piata, dar cae sa fie si mai ieftin decat solutiile folosite acum pe automobile.

Masina Apple vine cu NOI Tehnologii REVOLUTIONARE

Masina Apple ar putea beneficia si de o serie de senzori LIDAR creati chiar de catre cei din Cupertino, ei lucrand in momentul de fata la o tehnologie proprie, desi nu se stie in ce stadiu al procesului de dezvoltare se afla. Tehnologia revolutionara gandita de catre compania Apple e bazata pe procese de fabricatie similare celor folosite pentru semiconductori, iar asta ar reduce substantial costurile de productie, si pretul senzorilor in sine.

Apple Inc has held talks with at least four companies as possible suppliers for next-generation lidar sensors in self-driving cars, evaluating the companies’ technology while also still working on its own lidar unit. Apple is seeking lidar units that would be smaller, cheaper and more easily mass produced than current technology. The iPhone maker is setting a high bar with demands for a “revolutionary design,”.

Masina Apple a fost pana recent in centrul unui proiect la care lucrau peste 1200 de ingineri, insa Apple a concediat peste 200 dintre ei pentru a face loc altor angajari, si a-si schimba directia de dezvoltare. Cat va dura pana cand sistemul de ghidare autonoma a celor de la Apple, bazat pe senzori LIDAR, va fi lansat nu stie nimeni, dar probabil ca asteptarea nu va fi chiar atat de lunga.

7 COMENTARII

  1. Apple se laudă cu tehnologiile inventate de alții. Fără “alții”, produsele Apple nici nu ar exista. Apple nu ar exista.