WhatsApp SURPRINDE cu o Functie iPhone si Android

WhatsApp Surprinde cu o noua functie pentru iPhone si Android, aplicatia de mesagerie avand implementata schimbarea in mod complet neasteptat pentru utilizatori.

WhatsApp sticker animat

WhatsApp. In mod surprinzator compania din spatele platformei de mesagerie pregateste noi schimbari interesante pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, continuand seria schimbarilor complet neasteptate. Mai exact, vorbim de aceasta data despre implementarea de stickere animate pentru aplicatia WhatsApp dedicata iPhone si Android, schimbarea fiind descoperita abia in momentul de fata, inginerii aplicatiei reusind sa o tina destul de bine ascunsa pana in prezent.

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata stickerele animate care sunt pregatite pentru aplicatia de mesagerie in momentul de fata, ele urmand a oferi noi metode interactive de a comunica cu orice persoane din platforma. Implementarea de stickere animate pentru WhatsApp are menirea de a-i face pe oameni sa comunice mai mult si mai usor prin intermediul aplicatiilor pe care le folosesc pe iPhone si Android, Apple incercand ceva similar cu noile caractere emoji.

WhatsApp SURPRINDE cu o Functie iPhone si Android

WhatsApp sticker animat iPhone

WhatsApp. Aplicatia de mesagerie avea implementate pana in momentul de fata foarte multe pachete de stickere care le permit utilizatorilor sa-si exprime sentimentele mult mai usor cu ajutorul lor, iar acum lucrurile se complica. Mai exact, stickerele animate extind si mai mult “plaja” expresiilor care pot fi demonstrate prin intermediul WhatsApp de catre utilizatori, iar desi functia pare minora pentru multi, ea va fi cu siguranta apreciata de catre foarte multa lume.

WhatsApp sticker animat android

WhatsApp. Aceasta schimbare cu stickerele animate este una dintre cele mai putin importante pregatite pentru platforma de mesagerie in momentul de fata, altele mai serioase fiind in plin proces de dezvoltare. Printre noutatile majore pentru WhatsApp se numara lansarea unui dark mode, implementarea de reclame pentru functia “Status”, oferirea unui sistem de securitate biometrica pentru telefoanele Android, plus o aplicatie cu interfata special gandita pentru tabletele iPad.

WhatsApp. 2019 va fi un an cu multe schimbari pentru cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta, asa ca va fi interesant de vazut ce alte surprize majore vor fi pregatite pentru noi in viitorul foarte apropiat.