Apple a Declansat o AVALANSA pentru a face o Reclama pentru iPhone

apple avalansa reclama iphone

Apple a publicat saptamana aceasta cateva noi clipuri video pentru a promova camera telefoanelor iPhone XS, iar in urma lor si un clip video in care prezinta modul in care le-a facut. Mai jos puteti vedea acest clip video, iar realizarea acelor scene impresionante a avut la baza cateva gesturi foarte curajoase ale echipelor de filmare.

Intr-unul dintre clipurile video puteti vedea ca o avalansa a fost declansata pentru ca telefonul iPhone XS sa poata inregistra iamgini spectaculoase cu acest eveniment, uneori natural. In alte clipuri video cameramanii au innotat cu rechinii, sau au zburat cu elicoptere pentru a surprinde imagini care sunt foarte greu de inregistrat in mod normal in natura.

Apple a facut de multe ori eforturi foarte mari pentru a demonstra ca produsele sale sunt speciale iar acest clip video ne confirma ca e dispusa sa faca aproape orice pentru asta.

4 COMENTARII

  1. Intre timp Samsung face reclama prin a ne arata ca Samsung Fold, NU are notch, NU are camera semafor si ca are headphone jack
    Wait…