Huawei MATE 30 PRO. De ce va fi INFERIOR iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone va fi inferior iPhone 11, sau Samsung GALAXY S10, iata de ce nu va putea egala telefoanele concurente superioare.

Huawei MATE 30 PRO ecran

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon pregatit pentru lansare in toamna va fi inferior atat in fata iPhone 11, cat si a Samsung GALAXY S10, sau chiar Note 10, intr-un segment care conteaza extrem de mult pentru clienti. Mai exact, Huawei MATE 30 PRO va avea un ecran inferior celor implementate in iPhone 11, sau chiar celui implementat in Samsung GALAXY S10 in momentul de fata, Note 10 urmand a avea unui superior deasemenea, iar acest lucru poate fi spus chiar de pe acum.

Huawei MATE 30 PRO. Compania Huawei isi cumpara ecranele de la BOE, o companie chinezeasca specializata pe fabricarea acestui gen de produse, ele fiind inferioare celor fabricate de catre compania Samsung. iPhone 11, si toate modelele premium de telefoane Samsung, au ecrane produse de catre coreeni, acestea fiind declarate de catre experti, in repetate randuri, ca fiind cele mai bune din industrie, iar Huawei MATE 30 PRO va fi lipsit de o asemenea lauda dupa ce va fi lansat.

Huawei MATE 30 PRO. De ce va fi INFERIOR iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. E posibil ca noul telefon sa fie lansat cu o camera mai buna decat cele ale iPhone 11, sau Samsung GALAXY NOTE 10, dar cand vine vorba despre ecran, nimeni nu poate intrece compania Samsung. Daca Huawei MATE 30 PRO nu va avea ecrane de la Samsung, atunci va fi cu certitudine inferior telefoanelor de la Apple si coreeni, iar daca nu credeti in asta, uitati-va la ceea ce s-a intamplat in ultimii ani cu produsele chinezilor.

Huawei MATE 30 PRO. E de altfel si de asteptat ca un telefon sa nu fie “bun la toate”, ci sa aiba anumite lipsuri, iar asta pentru ca e imposibil sa faci un produs perfect, si acest smartphone intra in aceasta categorie. Huawei MATE 30 PRO va fi un telefon foarte bun, cu siguranta isi va merita banii, insa nu va intrece telefoanele concurente in ceea ce priveste performantele ecranului, desi ar trebui sa fie cu mult peste ceea ce ofera alte companii din China.

Huawei MATE 30 PRO. Chiar daca nu va avea un ecran exceptional, viitorul smartphone ar trebui totusi sa ofere multe alte noutati importante, care sa-i justifice intr-o buna masura pretul, care va fi mare.