Benchmark Games – jocurile iPhone si iPad cu cea mai BUNA Grafica

benchmark games jocuri iphone cea mai buna grafica

In cursul acestor zile compania Apple a actualizat una dintre cele mai bune sectiuni de aplicatii pentru gamerii cu iPhone si iPad, Benchmark Games fiind numele sau. Aceasta sectiune a celor de la Apple este impartita in 5 categorii in care angajatii sai au listat cele mai bune jocuri disponibile in magazin.

Fie ca vorbim despre jocurile cu cea mai complexa grafica, sau jocurile cu cel mai bun gameplay, angajatii celor de la Apple au facut o selectie riguroasa de jocuri care sunt recomandate pentru cele mai noi modele ale iPhone sau iPad, insa nu doar atat.

Pentru ca sectiunea contine un numar limitat de jocuri alese de catre angajatii companiei Apple, veti sti cu siguranta ca orice aplicatie veti alege de acolo, alegerea facuta de catre voi va fi una buna, jocurile fiind in cea mai mare parte disponibile pentru o suma de bani.

Pentru ca vorbim despre o sectiune curata manual, angajatii Apple au ales doar aplicatiile care s-au descurcat cel mai bine in App Store si ofera cele mai bune functii, astfel ca veti fi cu siguranta multumiti de ceea ce veti gasi in sectiunea promovata de catre compania americana.

Puteti accesa sectiunea Benchmark Games urmand acest link.