Samsung GALAXY FOLD. PENIBIL, Ecrane DISTRUSE din PRIMA ZI

Samsung GALAXY FOLD. Telefoanele trec printr-o situatie penibila, eranele fiind distruse chiar dupa prima zi de folosire, jurnalistii americani reclamand calitatea proasta.

Samsung GALAXY FOLD distruse

Samsung GALAXY FOLD. Primele unitati pentru review au fost oferite zilele trecute de catre compania Samsung pentru presa americana, iar din pacate, odata cu ele au venit si problemele foarte mari pe care produsele le au. Din pacate, jurnalistii americani care au primit unitati pentru review au avut probleme extrem de serioase cu telefoanele Samsung GALAXY FOLD chiar dupa prima zi de folosire, ecranele flexibile fiind complet distruse, fara ca ei sa le scape din mana vreodata.

Samsung GALAXY FOLD distruse 1

Samsung GALAXY FOLD. Cel putin trei jurnalisti de la trei publicatii diferite au probleme cu ecranele, in cazul a doua dintre unitati ele parand sa fie identice, in timp ce la altul balamaua e problema. Imaginea de mai sus vine de la un jurnalist care sustine ca fie are o balama stricata la Samsung GALAXY FOLD, fie ceva a intrat sub ea, presiunea aplicata pe ecran creand o umflatura, pentru ca mai apoi ecranul sa se sparga, si sa afiseze acele dungi pe toata suprafata sa.

Ecranul Samsung GALAXY FOLD se strica mult mai usor decat credeam

Samsung GALAXY FOLD. Al doilea jurnalist cu ecran distrus sustine ca a dezlipit o folosie de protectie de pe telefon, care n-ar fi trebuit dezlipita, si e posibil ca ecranul sa fi fost distrus de catre ea, ceea ce nu prea e normal. Cand oamenii vad folii pe telefoane, si nu le vor, e posibil sa le dezlipeasca, iar daca in cazul Samsung GALAXY FOLD asta distruge ecranul, atunci Samsung va avea foarte multe unitati de inlocuit din cauza acestei probleme.

https://twitter.com/stevekovach/status/1118571414934753280

Samsung GALAXY FOLD. Al treilea jurnalist nu a spus decat ca ecranul a fost stricat dupa o zi de utilizare, fara a spune daca l-a folosit in mod gresit, sau nu, dar probabil ca nu e vorba despre un asemenea caz. Al patrulea jurnalist sustine ca telefonul Samsung GALAXY FOLD a fost folosit fara sa aiba folia de pe ecran dezlipita, si fara sa fie lovit, sau zgariat, insa chiar si asa, arata precum il puteti vedea in scurtul clip video de mai jos.

https://twitter.com/robotodd/status/1118574478009626624

Samsung GALAXY FOLD. Da, acestea sunt unitati de review ale seriei, dar par a fi prototipuri care nu trebuiau sa iasa de pe linia de productie, nu telefoane care costa 2000 de dolari. Samsung GALAXY FOLD s-a vandut foarte bine in sesiunea de precomenzi deschisa in SUA, insa in lumina tuturor acestor probleme, am o vaga impresie ca unele persoane ar putea sa renunte la achizitie fara vreun regret prea mare, evitand probleme uriase.