iPhone 11. IMAGINI cu PRIMELE Mulaje ale Telefoanelor

iPhone 11. Imagini cu primele mulaje ale telefoanelor au aparut astazi pe internet pentru a ni se arata ce pregateste compania Apple pentru clientii sai.

iPhone 11 mulaj

iPhone 11. Procesul de dezvoltare al noilor modele de telefoane mobile ale companiei Apple continua intr-un ritm constant in momentul de fata, iar astazi vedem ceva ce ne dezvaluie putin din ceea ce vom avea de la americani. Mai exact, mulaje de productie pentru carcase care vor fi lansate pentru iPhone 11 au fost pozate in laboratoarele producatorilor de carcase, iar asa aflam si noi ceea ce urmeaza sa ne aduca viitoarele telefoane mobile ale Apple.

iPhone 11. In partea frontala telefoanele nu vor fi modificate in vreun fel, sau altul, de catre cei de la Apple design-ul urmand a ramane in totalitate neschimbat, asa cum ne-au deja unele zvonuri aparute chiar la inceputul acestui an. Era de asteptat ca Apple sa nu schimbe felul in care arata partea frontala a iPhone 11, iar asta deoarece Face ID nu are parte de schimbari de design, iar asa nu se modifica nici felul in care arata partea frontala a telefonului.

iPhone 11. IMAGINI cu PRIMELE Mulaje ale Telefoanelor

iPhone 11 mulaj telefon

iPhone 11. Pentru carcasa lucrurile sunt complet diferite, deoarece puteti vedea ca vorbim despre o camera tripla pe care compania Apple o va integra in premiera pentru telefoanele sale, iar ea arata foarte ciudat. Senzorii de imagine sunt integrati in forma de triungi in carcasa, ceva ce n-am mai vazut pana acum la un telefon mobil, seria iPhone 11 urmand a fi unica tocmai prin prisma acestei modificari substantiale pentru noua camera oferita.

iPhone 11 mulaj carcasa

iPhone 11. Toti cei trei senzori de imagine ar urma sa aiba rezolutia de 12 megapixeli, la fel ca noua camera frontala, cei de la Apple facand un upgrade subtantial si pentru aceasta in 2019, dupa ani, si ani, de cereri de la clienti. Cat de mare va fi schimbarea fata de componentele oferite in modelele anterioare este foarte greu de spus, dar e clar ca iPhone 11 ar urma sa aduca mai multe noutati decat modelele de anul trecut.

iPhone 11. In baza a ceea ce stim acum, toate cele trei modele de telefoane vor fi lansate undeva in cursul lunii septembrie pentru clienti, doar ca o data clara nu a fost deocmadata dezvaluita.