WhatsApp. SCHIMBAREA ASCUNSA de catre Facebook

WhatsApp. O schimbare foarte importanta si ascunsa de catre compania Facebook va avea un impact subtantial asupra utilizatorilor din lumea intreaga care folosesc platforma.

WhatsApp ascuns

WhatsApp. Cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta este de ceva timp intr-un proces destul de amplu de modificare, foarte multe functii noi fiind in dezvoltare pentru a fi lansate in cadrul sau in viitorul apropiat. Separat de modificarile din aplicatie, se pare totusi ca se fac unele modificari si in platforma in sine, iar asta se vede prin recentele ore de indisponibilitate pe care reteaua de mesagerie le-a tot avut in ultima vreme.

WhatsApp. Toate platformele detinute de catre compania Facebook au fost indisponibile timp de mai multe ore in ultimele saptamani, cu explicatii vagi, si putin credibile, venite din partea americanilor pentru sursele probelemelor avute. Adevaratul motiv al acestor ore de indisponibilitate, atat pentru WhatsApp, cat si pentru Facebook, Facebook Messenger, sau Instagram, este implementarea unor modificari mult mai mari decat se astepta multa lume.

WhatsApp. SCHIMBAREA ASCUNSA de catre Facebook

WhatsApp. Compania Facebook a spus ca pregateste o serie de schimbari importante pentru platformele sale, ele avand menirea de a le uni intr-una singura prin care utilizatorii sa comunice mult mai usor decat pana in momentul de fata. Ei bine, sunt destul de sigur ca tocmai aceste modificari sunt facute de catre cei de la Facebook pentru WhatsApp, si restul platformelor, in perioadele de indisponibilitate, modificarile din servere necesitand si putin downtime pentru a fi propagate la nivel global mai usor.

WhatsApp. E arhicunoscut faptul ca Facebook are o retea internationala de servere in care actualizarile se fac greu, iar indisponibilitatea ajuta la propagarea rapida a schimbarilor, sau transferul rapid de date intre serverele companiei americane. Restrictionarea accesului utilizatorilor WhatsApp, sau ai celorlalte platforme, la servicii cat se fac aceste modificari permite implementarea lor mai rapida, si cam la asta se rezuma problemele recente.

WhatsApp. Facebook va impune foarte multe modificari in urmatoarea perioada, iar din pacate nu avem de ales decat intre a le respecta pe toate, sau a parasi efectiv serviciile oferite pentru noi