WhatsApp. Noua Schimbare NEPREVAZUTA din Aplicatie

WhatsApp. O noua schimbare neprevazuta din aplicatiile pentru iPhone si Android a fost dezvaluita astazi, iata cum va fi modificata interfata de utilizator.

WhatsApp neprevazut

WhatsApp. Schimbarile neprevazute pentru aplicatia de mesagerie continua astazi, iar asta pentru ca ea are mereu parte de schimbari din dorinta dezvoltatorilor de a tine utilizatorii mereu interesati de ea. De aceasta data nu vorbim totusi despre o functionalitate extrem de importanta, ci despre o actualizare carea duce pe versiunea pentru Android a aplicatiei WhatsApp ceva ce exista deja in iOS de foarte multa vreme, dar schimbarea este una foarte buna.

WhatsApp. Mai exact, intr-o versiune noua a aplicatiei pentru telefoanele Android vor fi modificate toate caracterele emoji pentru a fi implementate cele oficiale, din Emojipedia, in locul celor existente in momentul de fata. Aceasta schimbare este foarte buna, deoarece in aceasta forma, aplicatia WhatsApp va afisa aceleasi caractere emoji pentru toata lumea, indiferent daca folosesc aplicatiile de pe iPhone, Android, sau daca folosesc platforma WhatsApp Web pentru conversatii.

WhatsApp. Noua Schimbare NEPREVAZUTA din Aplicatie

WhatsApp neprevazut emoji

WhatsApp. De-a lungul timpului au existat foarte multe probleme cu implementarile de caractere emoji, astfel ca unele sunt vizibile pe anumite telefoane, sau calculatoare, in timp ce altele nu sunt vizibile. Aceasta schimbare pentru WhatsApp are menirea de a aduce lucrurile intr-un oarecare normal, astfel ca indiferent care dintre caracterele emoji sunt trimise de catre utilizatori in conversatii, ele vor fi vizibile pentru toti cei care primesc mesajele, indiferent de platforma folosita.

WhatsApp. Aceasta este doar una dintre schimbarile pregatite de catre Facebook pentru aplicatia de mesagerie, iar asta pentru ca exista alte noutati mai importante pe care cei din Menlo park le pregatesc pentru implementare in aplicatii. Printre ele se numara implementarea de reclame in functia “Status” a aplicatiei WhatsApp, implementarea unui dark mode pentru intreaga interfata, plus o serie de alte schimbari destul de utile pentru telefoanele iPhone si Android.

WhatsApp. Cand vor fi disponibile toate aceste noutati nu stim clar deocamdata, dar e destul de sigur ca ele nu vor veni foarte tarziu.