Samsung GALAXY NOTE 10. VIDEO cu Telefonul la care VISEAZA Fanii

Samsung GALAXY NOTE 10. Un clip video cu telefonul la care viseaza fanii a aparut astazi pe internet, si ne arata un design care va fi dorit de catre toata lumea.

Samsung GALAXY NOTE 10 concept

Samsung GALAXY NOTE 10. Viitorul model de smartphone pe care compania Samsung il va lansa in cursul anului 2019 a fost deja prezentat in cateva randuri cu informatii privitoare la momentul aparitiei, dar si la ceea ce ar urma sa aduca pentru clienti. Printre informatiile interesante referitoare la Samsung GALAXY NOTE 10 se numara detalii despre specificatii si unele schimbari software, dar astazi vorbim despre altceva care s-ar putea transforma in realitate poate chiar in 2019.

Samsung GALAXY NOTE 10. Mai jos aveti un clip video care ne prezinta un concept pentru viitorul smartphone al coreenilor, un desgin extrem de interesant fiind dezvaluit prin intermediul sau, unul care nu pare chiar atat de imposibil. Design-ul pe care il vedem in acest concept pentru Samsung GALAXY NOTE 10 ne arata un ecran care are o perforatie speciala pentru camera frontala, asa cum avem in seria Samsung GALAXY S10, dar si o noua camera quad.

Samsung GALAXY NOTE 10. VIDEO cu Telefonul la care VISEAZA Fanii

Samsung GALAXY NOTE 10.  Ecranul are deasemenea o curbura speciala spre exteriorul carcasei, asa cum oferea compania coreeana in modelele anterioare, dar e putin probabil ca acest trend sa continue si pentru generatia din vara. Pe de alta parte, camera quad vizibila in carcasa este pozitionata exact asa precum ne asteptam sa o vedem in versiunea finala a Samsung GALAXY NOTE 10, deci totul ar putea fi un preview foarte bun pentru ce va fi oferit in toamna pentru noi.

Samsung GALAXY NOTE 10. Dupa cum prea bine stiti deja, acest telefon face parte din categoria business de smartphone-uri ale coreenilor, astfel ca asteptarile sunt destul de mari cu privire la noutatile pe care ar trebui sa le aduca pentru clienti. Acest design ar reprezenta un upgrade foarte bun in comparatie cu versiunea anterioara a seriei de telefoane, iar Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea aduce pentru clienti o schimbare de aspect foarte buna.

Samsung GALAXY NOTE 10. Noua serie de telefoane va fi lansata in doua modele separate, unul cu ecran mai mare, altul cu ecran mai mic, unul dintre ele avand si conectivitate 5G integrata.