Huawei P30 PRO. Secretul ULUITOR care a UIMIT Lumea Smartphone

Huawei P30 PRO. Cel mai mare secret al noului smartphone al companiei Huawei a fost dezvaluit astazi, iata cum a uimit compania lumea smartphone in 2019.

Huawei P30 PRO secret camera

Huawei P30 PRO. Noul model de smartphone a coreenilor a fost lansat de catre cei de la Huawei cu o schimbare foarte serioasa pentru lumea smartphone, iar secretul din spatele acestei evolutii a fost dezvaluit astazi. In clipul video de mai jos puteti vedea o dezasamblare pentru Huawei P30 PRO care ne arata interiorul noii caemere in care a fost implementat un senzor de imagine ce ofera zoom optic de pana la 5X, sau digital de pana la 50X.

Huawei P30 PRO. Aceste cifre ii permit telefonului sa faca poze la distante extrem de mari fara vreun efort, totul fiind o premiera impresionanta pentru lumea smartphone, iar modul in care a fost gandit totul e la fel de impresionant. Veti putea vedea chiar din primele imagini cat de complicata este structura noii camere a Huawei P30 PRO in interiorul carcasei, cei de la Huawei avand foarte mult de lucru pentru a crea o structura de acest gen pentru telefon.

Huawei P30 PRO. Secretul ULUITOR care a UIMIT Lumea Smartphone

Huawei P30 PRO. Noul senzor de imagine care ofera zoom optic atat de mare a avut nevoie si de o pozitionare mai speciala in carcasa pentru a incapea langa ceilalti trei senzori, dar si langa celelalte componente importante. Putina lume are ocazia de a vedea ce se ascunde intr-un telefon mobil, insa si cei care o fac in mod curent au fost impresionati de ceea ce a fost realizat pentru Huawei P30 PRO pentru a include aceasta noua camera quad.

Huawei P30 PRO. Separat de senzorul cu zoom optic de pana la 5X, telefonul are o camera principala cu rezolutie de 40 de megapixeli, una telephoto, dar in premiera si o camera de adancime, ceva ce vom vedea tot mai des in telefoane. Separat de camera quad din Huawei P30 PRO, dezasamblarea ne arata toate componentele importante care au fost implementate, inclusiv cititorul de amprente pozitionat sub ecranul telefonului pentrus ecurizate biometrica.

Huawei P30 PRO. Desi multa lume desconsidera companiile chinezesti si produsele din China, cei de la Huawei au reusit sa faca un produs uimitor, cu o structura interna foarte complexa.