Huawei. UMILESTE Apple, aproape de a DISTRUGE Samsung

Huawei. A umilit compania Apple, si se apropie de a distruge compania Samsung, succesul sau fiind uimitor la inceput de an 2019, si lucrurile nu se vor opri.

Huawei UMILESTE Apple

Huawei. Planurile companiei chinezesti incep sa se cam indeplineasca in anul 2019, iar de aici au cel mai mult de pierdut in primul rand cei de la Apple, si in al doilea rand cei de la Samsung, insa niciuna dintre companii nu a prea gasit solutii pentru asta. Conform analistilor, cei de la Huawei ar fi vandut nu mai putin de 59 de milioane de smartphone-uri in T1 2019 la nivel global, in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul fiind uimitor.

Huawei. Pentur Apple se estimeaza vanzari de 39 – 42 de milioane de telefoanel iPhone in T1 2019, in scadere cu 10 milioane de unitati, care mai mult ca sigur s-au dus catre chinezi, iar Samsung a confirmat doar ca profitul si incasarile au scazut dramatic. In mod normal, cei de la Samsung ar trebui sa inregistreze vanzari de peste 70 de milioane de unitati, iar Huawei n-ar trebui sa ii fi intrecut deja in vanzari in 2019, dar in ritmul acesta orice devine posibil.

Huawei. UMILESTE Apple, aproape de a DISTRUGE Samsung

Huawei. Vanzarile mai mari de smartphone-uri au ajutat compania chinezeasca sa inregistreze si o crestere de 39% a incasarilor, ajungand la 27 de miliarde de dolari, cu mult in urma Samsung si Apple, dar totusi, in crestere. Pentru anul 2019 se estimeaza ca Huawei ar urma sa inregistre zevanzari de 250 – 260 de milioane de smartphone-uri, cu 25% – 30% mai mari decat cele din anul 2018, si cu mult peste estimarile pentru Apple, sau Samsung.

Huawei generated revenue of 179.7 billion yuan (US$26.8 billion), an increase of 39 per cent year-on-year and indicating resilience in the face of US pressure to curtail its participation in the roll out of global 5G network infrastructure. In the first quarter Huawei said it shipped 59 million smartphones. According to IDC research data, that represents growth of 50 per cent from the 39.3 million handsets it shipped during the same period last year.

Huawei. 2019 nu va fi anul in care chinezii vor depasi Samsung in vanzari, insa ar trebui sa fie anul in care vor depasi fara drept de apel compania Apple, ia asta chiar din primul trimestru fiscal al anului. Realizarea Huawei este una uimitoare in conditiile in care chinezii au avut parte de cateva luni in care doar au fost atacati de catre SUA, care a incercat sa le distruga afacerile, dar in mod complet surprinzator, ele au crescut intr-un ritm foarte alert.

Huawei. 2019 se anunta a fi anul in care compania chinezeasca va inregistra cel mai mare succes din istoria sa, iar asta pentru ca Apple si Samsung incep sa nu mai poata tine pasul cu ea, din pacate.