Huawei. Vestea GROZAVA dupa toate PROBLEMELE

Huawei. O veste grozava a venit dupa toate problemele pe care le-a avut compania chinezeasca, iata ce realizare foarte mare a fost posibila pentru ea.

Huawei orient

Huawei. Ultimele luni au fost extrem de problematice pentru compania chinezeasca, iar asta pentru ca a fost “pusa la zid” de catre americanii care au sustinut si inca sustin faptul ca guvernul chinez ii finanteaza activitatea in momentul de fata. Fara dovezi publice care sa sustina aceste afirmatii, si doar cu dovezi prezentate unor aliati apropiati, Huawei a avut parte de un tratament nesperat de bun din partea multor tari in care isi desfasoara activitatea.

Huawei. Mai exact, chinezii au afirmat ca in ciuda tuturor acuzatiilor facute de catre americani, in Orientul mijlociu au avut parte de foarte multe contracte pentru a-si vinde echipamentele de telecomunicatii 5G. Asta inseamna miliarde de dolari pe care Huawei ii castiga de pe urma echipamentelor vandute pentru operatorii de telefonie mobila care urmeaza sa lanseze retele 5G in Orientul Mijlociu, iar activitatea este extrem de importanta pentru ei.

Huawei. Vestea GROZAVA dupa toate PROBLEMELE

Huawei. Compania sustine ca a furnizat echipamente pentru telecomunicatii catre 1500 de operatori de telefonie mobila din peste 170 de tari de pe glob, deservind peste 3 miliarde de oameni de pe intreaga planeta. Huawei este considerat cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii, iar compania sustine ca in timpul deservicii celor 3 miliarde de oameni de pe glob nu a avut vreun incident de securitate cu retelele create in baza echipamentelor proprii, ceea ce este extrem de important.

Huawei will not be put off by the false accusations of spying by the US and its allies and will push ahead with its 5G rollout and investments in the Middle East. It is using the power of the country against a company which is not seen in the open history. The truth will prevail in the end and will be shown to the world. If the US wants to accuse Huawei, they need to have solid evidence.

Huawei. Compania vinde echipamente de telecomunicatii in Orientul Mijlociu de 19 ani, asa ca e normal ca operatorii de acolo sa nu se lase chiar atat de usor intimidati de informatii fara sustinere clara, chiar daca ele vin de la CIA, FBI, sau NSA. In aceasta parte a globului Huawei cam detine monopolul in furnizarea de echipamente de telcomunicatii GSM, asa ca SUA va avea o misiune cam imposibile in a incerca sa-i blocheze in regiune.

Huawei. Situatia din Europa nu este la fel de buna pentru Chinezi, pentru ca americanii fac presiuni sustinute pentru ca produsele lor sa fie interzise, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in fapt.