iOS 12.3 Beta 3. NOUTATILE pentru iPhone si iPad

iOS 12.3 Beta 3 NOUTATI

iOS 12.3 beta 3 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, americanii continuand fara oprire procesul de testare al sistemului de operare. Se pare ca iOS 12.3 beta 3 nu aduce multe noutati, iar ele nu sunt importante, asa ca daca sperati la asa ceva, din pacate veti fi foarte dezamagiti de aceasta actualizare.

iOS 12.3 beta 3 pare sa fi imbunatatit foarte putin performantele telefoanelor mai vechi, ceea ce este un semn foarte bun, si o dovada a faptului ca Apple vrea sa ne ofere o experienta mai buna. Separat de asta, lucrurile sunt la fel precum in versiunea anterioara, desi e posibil si ca unele probleme raportate de catre dezvoltatori, sau utilizatori, sa fi fost rezolvate intre timp.

iOS 12.3 beta 3 poate fi instalat in momentul de fata de catre oricare dintre utilizatorii din lumea intreaga care au un profil de dezvoltator instalat in telefoane, restul lumii putand astepta versiunea public beta.

6 COMENTARII

  1. Cum sa pui un așa titlu ?,,noutățile pentru iPhone ” și când citește știrea nu e nici o noutate…apropo ai uitat sa pui flăcări și bombe la titlu,penibil

  2. Peste tot am vazut ca cei care si-au instalat ios 12.3 beta au acces la noua aplicatie apple TV, cu tot cu channels. Dar la mine nu apare nimic in aplicatie, chiar si cu telefonul setat pe US. Stie cineva de ce ?