Huawei. ASA ARATA PRIMUL Telefon FARA Decupaj

Huawei. Primul model de telefon fara decupaj, al companiei chinezesti, a fost dezvaluit astazi intr-o prima imagine, iata cum va arata cand va fi lansat.

Huawei decupaj

Huawei. Ramasa in urma in ceea ce priveste eliminarea decupajelor din ecranele telefoanelor, compania chinezeasca vrea acum sa recuperez, asa ca se pregateste sa puna in vanzare primul sau model de smartphone fara decupaj in ecran. Mai jos aveti prima imagine cu telefonul Huawei care nu are decupaj in ecran, camera sa frontala fiind scoasa din carcasa, asa cum am vazut deja la diverse alte modele de telefoane mobile produse in China.

Huawei. Multi competitori ai companiei au lansat telefoane de acest gen, iar acum a venit si randul sau, telefonul pregatit pentru lansare avand denumirea Huawei P Smart Z, cam complicata, dar conteaza in final ceea ce ofera. Se pare ca telefonul nou al celor de la Huawei va avea un ecran cu diagonala de 6.6 inch, totul fiind posibil multumita marginilor foarte subtiri care sunt vizibile si majos, lipsa decupajului facand design-ul mult mai interesant.

Huawei. ASA ARATA PRIMUL Telefon FARA Decupaj

Huawei P Smart Z

Huawei. Camera frontala ascunsa in carcasa urmeaza sa aiba o rezolutie de 16 megapixeli, suficient de mare pentru a putea inregistra selfie-uri de calitate foarte buna pentru utilizatorii interesati de asta. Telefonul celor de la Huawei este unul ieftin, deoarece va costa doar cam 200 de euro, si ar urma sa fie directionat spre clientii care n-au foarte multi bani de cheltuit, dr care nu asteapta nici performante exceptionale de la aceste produse.

Huawei. Desi pretul telefonului este unul foarte mic, el va avea totusi 4 GB RAM, 64 GB spatiu de stocare, dar si o baterie de 4000 mAh, deci ar trebui sa ofere autonomie surprinzator de mare pentru clienti. Alegerea unui telefon de acest gen pentru a face o schimbare atat de mare pentru ecran nu este anormala, multi producatori actionand la fel precum cei de la Huawei, pentru a vedea cat de viabil este noua tehnologie care elimina decupajul din ecran.

Huawei. Acest nou model de smartphone va fi lansat luna viitoare de catre chinezi, insa deocamdata nu este cunoscuta vreo data posibila la care se va intampla asta.