Samsung GALAXY S11. Surpriza COLOSALA pentru Telefon

Samsung GALAXY S11 este pregatit de lansare cu o surpriza colosala din partea companiei Samsung, iata ce vrea sa ofere pentru clientii din lumea intreaga curand.

Samsung GALAXY S11 surpriza

Samsung GALAXY S11. Daca va gandeati ca telefoanele de anul viitor nu vor fi la fel de spectaculoase precum cele lansate anul acesta, ei bine compania coreeana are in plan sa-si uimeasca fanii cu cel putin o schimbare majora. Mai exact, Samsung a anuntat ca va investi 115 miliarde de dolari in decursul urmatorilor 11 ani pentru a ajunge din urma Apple si Huawei in materie de procesoare pentru telefoane, iar Samsung GALAXY S11 ar putea fi primul care ar profita de schimbare.

Samsung GALAXY S11. Desi cei de la Samsung n-au spus deocamdata absolut nimic in legatura cu procesorul care va fi implementat in acest viitor model de smartphone, este foarte usor de crezut ca va exista un upgrade major. Actualul Exynos 9820 din seria Galaxy S10 este inferior procesorului din iPhone, si cu doar putin peste cel al Huawei, dar va fi depasit complet in toamna, asa ca pentru Samsung GALAXY S11 e asteptat ceva mai mult de la companie.

Samsung GALAXY S11. Surpriza COLOSALA pentru Telefon

Samsung GALAXY S11. Coreenii n-au reusit vreodata sa implementeze in telefoanele proprii procesoare care sa fie superioare celor de la Qualcomm, iar aceasta este o problema pentru cei din conducerea companiei. Singura solutie pe care au gasit-o este de a face investitii masive in dezvoltarea de procesoare, iar cel din Samsung GALAXY S11 ar urma sa ne arate intr-o anumita masura cat de buna a fost decizia de a face o schimbare atat de serioasa.

Samsung GALAXY S11. Procesorul pentru viitorul telefon va fi cu siguranta superior celui Exynos 9820, insa investitiile ar trebui sa aduca si ceva care sa depaseasca inclusiv procesorul din telefoanele iPhone ale companiei Apple. Ca sa fiu complet sincer, ma astept ca Samsung GALAXY S11 sa ne arate ca Samsung e capabila sa inoveze si in materie de procesoare pentru telefoane mobile, iar aici vorbim despre performante ridicate pentru aceasta componenta.

Samsung GALAXY S11. Seria de telefoane va fi lansata in primavara anului viitor, si este de asteptat ca performantele pe care le va oferi sa fie cu mult superioare celor existente pentru actualele modele.