Samsung GALAXY S11. Functia MAJORA ce va LIPSI

Samsung GALAXY S11. O functie foarte importanta va lipsi din viitoarele modele de telefoane care vor fi lansate pe piata, iata cu ce nu vor veni produsele Samsung.

Samsung GALAXY S11 functie

Samsung GALAXY S11. Stim ca viitorul telefon este deja in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung, foarte multi fani uitandu-se cu interes spre ceea ce ar urma sa fie oferit de catre coreeni pentru ei. Desi stim ca Samsung GALAXY S11 va aduce o serie de noutati intersante pentru clienti, stim deasemenea si ca va fi oferit fara o functie esentiala, pe care foarte multa lume si-o doreste sa o aiba disponibila chiar din momentul lansarii.

Samsung GALAXY S11. Mai exact, telefonul va fi lansat fara un sistem de recunoastere faciala precum cel al Face ID, iar asta deoarece Samsung a dat foarte clar de inteles ca nu e interesata sa intre in aceasta “lupta” cu Apple. Samsung GALAXY S11 va avea mai mult ca sigur doar un cititor de amprente in ecran pentru securitate biometrica, iar asta desi Samsung GALAXY S10 a fost pacalit cu o amprenta printata 3D, fara ca Samsung sa spuna ceva despre asta.

Samsung GALAXY S11. Functia MAJORA ce va LIPSI

Samsung GALAXY S11. Esecul nu-i va motiva pe coreeni sa pregateasca pentru viitorul model de smartphone ceva nou, mai importanta, mai sigur, ci ii va tine in continuare concentrati pe tehnologia de scanare a amprentelor. Desigur ca e mai simplu si mai ieftin sa implementeze ceva care sa scaneze amprentele in loc sa ofere o tehnologie de recunoastere faciala, insa era de asteptat ca acest lucru sa se intample, deci nu trebuie sa fim mirati.

Samsung GALAXY S11. Nici iris scannerul nu va reveni pentru viitoarea serie de telefoane, iar asta desi Apple se gandeste sa combine pentru iPhone recunoasterea faciala cu scanarea retinei pentru siguranta sporita. Pentru Samsung GALAXY S11 noutatile pe partea de securitate biometrica ar putea insemna doar un cititor de amprente de versiune mai noua, care in mod teoretic ar trebui sa fie putin mai sigur, insa separat de asta n-ar trebui sa mai fie nimic nou.

Samsung GALAXY S11. Acestea fiind spuse, telefoanele iPhone nu vor fi ajuns prea curand din urma in ceea ce priveste securitatea biometrica.