Google. SURPRIZA SECRETA ASCUNSA pentru Utilizatori

Google. O surpriza secreta a fost ascunsa de catre compania americana in cadrul motorului sau de cautare, iata cum si-a uimitor utilizatorii din lumea intreaga.

Google avengers

Google. Compania Google, fie ca va vine sa credeti, sa nu, are un foarte dezvoltat simt al umorului, astfel ca a decis sa ascunda in cadrul motorului de cautare Google Search o mica surpriza extrem de interesanta. Surpriza are legatura cu Avengers: Endgame, cei de la Google ascunzand in Google Search o mica animatie menita sa promoveze celebrul film care este asteptat de catre extrem de multi fani ai seriei, mai ales dupa finalul primului film din serie.

Google. In animatia de mai jos puteti vedea o parte dintre surpriza pe care compania americana a pregatit-o pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea avand legatura cu primul film din serie, asa cum si-au imaginat multi. Mai exact, Google a decis sa preia firul epic, si sa faca disparute rezultate din cautari in momentul in care un utilizator apasa pe o iconita celebrei manusi speciale pe care o purta Thanos in momentul in care a eliminat jumatate din populatia planetei in Avengers: Infinity War.

Google. SURPRIZA SECRETA ASCUNSA pentru Utilizatori

Google avengers thanos

Google. Compania americana a fost cel mai probabil co-optata de catre creatorii Avengers: Endgame pentru a le promova filmul in intreaga lume, iar scopul a fost cu siguranta atins. Cu siguranta stiti ca Avengers: Endgame este extrem de asteptat multumita popularitatii primului film din serie, insa chiar daca Google n-ar fi promovat pelicula cu aceasta modificare pentru motorul sau de cautare, ea tot ar fi fost foarte cautata.

Google. Compania americana are obiceiul de a ascunde surprize similare in motorul sau de cautare si pentru diverse alte subiecte de interes global, asa ca aceasta pentru Avengers: Endgame nu e o premiera. Google face in mod constant modificari pentru Google Search, iar ceea ce vedeti in acest moment cand cautati Thanos si apasat pe manusa aurie din dreapta ecranului, se va schimba daca veti repeta cautarea in cateva ore.