Android. Noua Functie EXCLUSIVA pentru Telefoane

Android. O noua functie exclusiva pentru telefoanele cu acest sistem de operare a fost dezvaluita in mod oficial, iata de ce au parte utilizatorii lor foarte curand.

Android notificari windows 10

Android. Sistemul de operare distribuit de catre compania Google are parte de o noua functie exclusiva pentru telefoane in momentul de fata, iar asta dupa o perioada foarte lunga de asteptare din momentul anuntarii sale. Mai exact, vorbim despre o functie noua care este oferita exclusiv in cadrul sistemului de operare Windows 10 al companiei Microsoft, utilizatorii de telefoane cu Android urmand a avea posibilitatea de a-si sincroniza notificarile din telefoane in calculator.

Android. Microsoft a lansat acum ceva timp o aplicatie numita “Your Phone”, aceasta permitand sincronizarea unei varietati de informatii intre calculatoare si telefoane, dar nu si notificarile din smartphone-uri. Ei bine, in cea mai recenta versiune beta a Windows 10 a fost implementata in sfarsit o functie care permite sincronizarea notificarilor din telefoanele cu sistem de operare Android, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta functie.

Android. Noua Functie EXCLUSIVA pentru Telefoane

Android notificari windows 10 telefoane

Android. Practic, notificarile primite in cadrul telefoanelor sunt sincronizate cu sistemul de operare si sunt afisate in Notifications Center-ul din calculatoarele cu Windows 10, ele putand fi accesate direct de acolo de catre utilizatori. Implementarea acestei functii pentru telefoanele cu sistem de operare Android este doar un prim pas pentru interconectarea mai puternica dintre Windows 10 si telefoanele mobile, iar asta pentru ca in viitor Microsoft vrea sa ofere inclusiv optiunea de a vedea un feed al ecranului telefonului.

Android. Aceasta functionalitate avansata este dispoinbila deocamdata doar pentru telefoanele cu acest sistem de operare, care sunt conectate la un calculator cu Windows 10, insa nu si in cazul telefoanelor cu sistem de operare iOS. Este improbabil ca Apple sa ofere prea curand aceasta functionalitate si pentru utilizatorii de telefoane iPhone care au si Windows 10, functionalitatea urmand a ramane mai mult ca sigur exclusiva pentru Android, ceea ce nu e in mod neaparat o veste foarte buna.

Android. Deocamdata functionalitatea este in plin proces de testare pentru unii dintre cei care testeaza cele mai recente versiuni ale Windows 10, si nu se stie cand ar urma sa fie oferita in mod public.