Huawei MATE 30 PRO. SURPRIZA URIASA la care e OBLIGATA Huawei

Huawei MATE 30 PRO. O surpriza extrem de importanta ne va fi oferita de catre compania Huawei pentru telefoanele sale, iata ce vor avea integrat noile modele in curand.

Huawei MATE 30 PRO surpriza

Huawei MATE 30 PRO. Este pregatit pentru lansare cu o serie foarte importanta de noutati care vor avea menirea de a pune telefonul companiei Huawei in fruntea smartphone-urilor premium care vor fi vandute in lumea intreaga. O serie de noutati importante vor fi aduse de catre Huawei MATE 30 PRO in comparatie cu seria anterioara de telefoane, iar printre ele urmeaza sa se numere si una care este impusa de o schimbare pregatita pentru Samsung GALAXY NOTE 10.

Huawei MATE 30 PRO. Mai exact, v-am spus ca Samsung va implementa o baterie cu capacitate de 4500 mAh in unele dintre modelele din acea serie, iar cei de la Huawei cu siguranta vor oferi ceva similar, daca nu chiar superior. In ultimii ani chinezii au incercat sa fie cu un pas inaintea coreenilor in ceea ce priveste capacitatea bateriilor, iar pentru Huawei MATE 30 PRO vor dori mai mult ca sigur sa nu ramana in urma, pentru ca au foarte multe de pierdut.

Huawei MATE 30 PRO. SURPRIZA URIASA la care e OBLIGATA Huawei

Huawei MATE 30 PRO. Pentru modelul din seria anterioara este folosita o baterie cu capacitate de 4200 mAh, insa anul acesta va fi mai mult ca sigur facut un upgrade din nevoia de a creste autonomia bateriei, si a nu ramane in urma concurentei. Chiar daca pana acum n-au aparut informatii care sa confirme fara dubiu faptul ca Huawei MATE 30 PRO va avea o baterie cu capacitate de 4500 mAh, imi vine foarte greu sa cred ca ar putea fi oferit altceva.

Huawei MATE 30 PRO. Daca bateria pe care aceasta serie de telefoane o va oferi va fi inferioara celei/celor implementate in telefoanele Samsung, OnePlus, Xiaomi, sau Oppo, atunci Huawei are cel mai mult de pierdut din asta. O baterie de 4500 mAh pentru Huawei MATE 30 PRO le asigura celor de la Huawei un oarecare avantaj in fata concurentei, mai ales daca vor continua sa combine capacitatea cu sistemul ultra-rapid de incarcare.

Huawei MATE 30 PRO. Pana in toamna vom afla cu siguranta toate noutatile majore pe care telefoanele le vor aduce pentru clienti, iar dupa cum se prezinta lucrurile, vom avea parte de upgrade-uri extrem de importante.