Huawei MATE 30 PRO. Vestea care a ZGUDUIT Internetul

Huawei MATE 30 PRO. O veste care a zguduit intregul internet a atras atentia fanilor Huawei din intreaga lume, iata ce schimbare majora a fost preconizata deja.

Huawei MATE 30 PRO decupaj

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul foarte asteptat de catre fanii Huawei din intreaga lume urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna, dar o veste neasteptat de mare a zguduit intregul internet in cursul zilelor trecute. Mai exact, v-am spus ca Huawei va lansa un telefon cu ecran fara decupaj anul acesta, iar de aici a aparut un zvon care sugera faptul ca inclusiv Huawei MATE 30 PRO va avea parte de un nou tip de ecran cu aceeasi caracteristica.

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul pe care Huawei il va lansa fara decupaj in ecran este unul low-end, care costa 210 euro, dar asta reprezinta un inceput al chinezilor pentru a testa piata si a vedea cat interes exista de la fani pentru asemenea telefoane. Chiar daca acest telefon va fi foarte popular, si va fi lansat cu mult inaintea Huawei MATE 30 PRO, e improbabil ca aceeasi modificare sa fie implementata si un acest model premium din seria chinezilor.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea care a ZGUDUIT Internetul

Huawei MATE 30 PRO. Desi foarte multi fani si-ar dori ca telefonul chinezilor sa vina fara vreun decupaj, eliminarea sa ar insemna si eliminarea functiei avansate de recunoastere faciala pe care compania a implementat-o special pentru modelul de anul trecut. E imposibil ca Huawei MATE 30 PRO sa aiba un sistem avansat de recunoastere faciala implementat intr-o camera care iese din carcasa si nu e inclusa in ecran, acesta fiind principalul motiv din cauza caruia schimbarea nu va fi impusa.

Huawei MATE 30 PRO. Oricat de multi si-ar dori sa vada un asemenea model fara un ecran care sa arate urat, realitatea este ca e imposibil ca acest lucru sa se intample atat timp cat scopul telefoanelor premium este cu totul altul. Nu exista in momentul de fata vreun telefon cu camera frontala ascunsa in carcasa, si un sistem de recunoastere faciala similar Face ID, deci Huawei MATE 30 PRO fie va ramane fara acest sistem, fie va avea in continuare decupaj in ecran.

Huawei MATE 30 PRO. Conform declaratiilor reprezentantilor companiei Huawei, lansarea acestui nou model de smartphone urmeaza sa aiba loc undeva prin toamna acestui an, cel mai probabil in septembrie, sau octombrie.