Prima Pagina Samsung Samsung GALAXY NOTE 10. SCHIMBARE CURAJOASA a Samsung

Samsung GALAXY NOTE 10. SCHIMBARE CURAJOASA a Samsung

Samsung GALAXY NOTE 10. O schimare extrem de curajoasa este pregatita de catre compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga, iata ce vrea sa faca.

1

Samsung GALAXY NOTE 10 baterie

Samsung GALAXY NOTE 10. Viitorul smartphone premium pregatit de catre compania Samsung incepe sa aiba noutatile importante dezvaluite incetul, cu incetul, iar astazi vorbim despre o surpriza foarte interesanta gandita pentru serie. Mai exact, se pare ca pentru seria Samsung GALAXY NOTE 10 compania Samsung ar dori sa le ofere clientilor sai un upgrade important pentru autonomia bateriei, iar asta in conditiile in care telefoanele sale ofera oricum o autonomie destul de buna.

Samsung GALAXY NOTE 10. Conform unei imagini aparute astazi, se pare ca baterie integrata in viitoarea serie de telefoane mobile urmeaza sa aiba o capacitate de 4500 mAh, cu nu mai putin de 500 mAh mai mare decat cea din seria anterioara. Cresterea in autonomia bateriei pentru Samsung GALAXY NOTE 10, in comparatie cu Samsung GALAXY NOTE 9 este de peste 10%, ceva ce nu se intampla chiar in fiecare an cu telefoanele Samsung, deci vorbim despre o schimbare foarte buna.

Samsung GALAXY NOTE 10. SCHIMBARE CURAJOASA a Samsung

Samsung GALAXY NOTE 10 baterie 4500 mah

Samsung GALAXY NOTE 10. In imagine se observa deasemenea si faptul ca numarul de cod al bateriei este EB-BN975ABU, iar asta face referire directa la numarul de cod SM-N975, care a fost legat de viitorul model de smartphone al coreenilor. Bateria de capacitate mai mare pentru Samsung GALAXY NOTE 10 este confirmata si de catre un cunoscut leaker de informatii privind viitoarele telefoane ale coreenilor, acesta parand sa confirme si o posibila incarcare rapida la 25W.

Samsung GALAXY NOTE 10. Interesant este curajul pe care Samsung il are cu noua sa serie de telefoane, iar asta pentru ca in trecut am vazut ca unele cresteri mari ale capacitatii bateriilor au adus probleme foarte mari, Note 7 fiind in aceasta situatie. Nu cred ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea probleme de acest gen, pentru ca Samsung a avansat foarte mult in ceea ce priveste siguranta bateriilor pentru telefoane mobile, iar cea de 4500 mAh i-ar putea aduce un avantaj serios atat in fata Apple, cat si a Huawei.

Samsung GALAXY NOTE 10. Din ceea ce am aflat pana in prezent, lansarea noilor modele de telefoane ar trebui sa aiba loc in luna august a acestui an, dar desigur ca nimic nu este 100% sigur in momentul de fata.

Articolul anteriorTelefoane. Aplicatiile cu care faci Pozele cele mai BUNE
Urmatorul articoliFlex. Un iPhone Pliabil la care poti doar VISA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.