Google Assistant. Anunt INCREDIBIL pentru 2019

Google Assistant. Un anunt incredibil pentru anul 2019 a fost facut astazi, iata ce a reusit sa faca Google pentru asistentul sau la inceputul acestui an.

Google Assistant microsoft siri

Google Assistant. Considerat in multiple studii drept cel mai bun asistent personal din lume, iata ca astazi software-ul celor de la Google are parte si de un anunt incredibil, care a generat destul de multa uimire in randul multor persoane. Mai exact un studiu realizat de catre cei de la Microsoft spune ca Google Assistant si Siri au acelasi numar de utilizatori activi in momentul de fata in SUA, ceva ce putini credeau posibil.

Google Assistant. Chiar daca software-ul companiei Google este oferit pe un numar mult mai mare de terminale mobile in momentul de fata, iata ca Siri atrage o atentie mai mare multumita functiilor pe care le ofera in mod nativ. Mai mult decat atat, Siri este integrat nativ in iOS si iDevice-uri, in timp ce Google Assistant nu are parte de prea multa promovare din partea Samsung, de exemplu, care si-a dezvoltat asistentul personal Bixby.

Google Assistant. Anunt INCREDIBIL pentru 2019

Google Assistant microsoft siri cota

Google Assistant. Asistentul celor de la Google, si Siri, au impreuna cate 36% din piata asistentilor personali din SUA, un procent surprinzator de mare, dublu fata de Microsoft Cortana, insa nu chiar la fel de mare fata de Amazon Alexa. Google Assistant si Siri nu au avut pana acum furnizate de catre Apple, sau Google, informatii privind numarul de utilizatori activi in SUA, sau alte zone de pe glob, asa ca ramane sa credem ce spune Microsoft, sau nu.

Google Assistant. Din pacate, cei de la Microsoft nu au detalii privind utilizarea celor doi asistenti la nivel global, dar e foarte posibil ca lucrurile sa nu fie diferite absolut deloc, sau poate nu cu mult, asa cum se intampla si cu alte servicii. Google Assistant este cu mult mai bun decat Siri, Amazon Alexa, sau orice alt asistent personal, insa lipsa suportului nativ in orice fel de telefoane este principala sa problema.

Google Assistant. In contrast cu situatia globala, in SUA iOS si Android nu au cote de piata extrem de mult diferite, Apple reusind sa ramana la peste 40% cota in tara, in timp ce la nivel global are sub 20%.

1 COMENTARIU

  1. Sa inteleg ca SIRI vs restul lumii nu are adversar luând in calcul ca google asistent îl regăsim la mai multe branduri