Samsung GALAXY NOTE 10. OFICIAL, Functie MAJORA CONFIRMATA

Samsung GALAXY NOTE 10. In mod oficial o noua functie importanta a fost confirmata de catre un mare operator de telefonie mobila, iata ce va aduce telefonul.

Samsung GALAXY NOTE 10 5g

Samsung GALAXY NOTE 10. O noua functie foarte importanta pentru viitorul model de telefon mobil a fost confirmata in mod oficial cu mult timp inainte ca dispozitivul sa fie prezentat de catre compania coreeana. Mai exact, operatorul de telefonie mobil Verizon a confirmat faptul ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea integrata conectivitate 5G de catre compania Samsung, ceva ce foarte multa lume va aprecia, daca vor exista si retele disponibile pentru el.

Samsung GALAXY NOTE 10. Verizon este unul dintre cei doi mari operatori de telefonie mobila din SUA, iar confirmarea venita pentru acest nou model de telefon elimina orice fel de dubii cu privire la existenta functionalitatii. Presedintele celor de la Verizon a facut confirmarea in cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru T1 2019, deci este mai mult ca sigur ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea 5G, si va functiona in reteaua acestui operator de telefonie mobila.

Samsung GALAXY NOTE 10. OFICIAL, Functie MAJORA CONFIRMATA

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de acest model de smartphone, este asteptata inclusiv lansarea a cel putin altuia care va avea conectivitate 5G, probabil chiar Samsung GALAXY S10 cu acest suport integrat. Confirmarea lansarii Samsung GALAXY NOTE 10 cu suport 5G cu atat de mult timp inainte de prezentarea oficiala nu e anormala, deoarece Verizon a fost cu siguranta anuntata din timp in legatura cu acest lucru, pentrua-si putea pregati reteaua de acest moment.

“The Note and the Galaxy coming this year will both have 5G,” he said, pointing out how Verizon also has a 5G-enabled LG phone, presumably the LG V50 ThinQ, coming to its network as well.

Samsung GALAXY NOTE 10. Oferirea suportului pentru retele 5G este un pas normal din moment ce Samsung are deja un telefon cu o asemenea functionalitate, iar acesta este in mod clar viitorul pentru lumea smartphone. Desigur ca nu toata lumea va cumpara vreun Samsung GALAXY NOTE 10, sau alt model de la coreeni care are conectivitate 5G, dar cei care sunt dornici sa incerce cele mai noi tehnologii, vor dori cu siguranta sa faca asta cat mai repede.

Samsung GALAXY NOTE 10. Lansarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in vara acestui an, cel mai probabil undeva prin august, daca strategia coreenilor nu se va schimba.