WhatsApp. 3 Functii MARI de la Facebook Maine

WhatsApp. Trei noi functii mari vor fi anuntate de catre compania Facebook in cursul zilei de maine in cadrul conferinte F8, iata ce pregateste in mod oficial.

WhatsApp functii facebook

WhatsApp. Trei noi functii importante vor fi anuntate de catre compania Facebook pentru utilizatorii din intreaga lume in urmatoarea perioada, si vorbim despre schimbari care vor conta serios pentru experienta de utilizare a telefoanelor. Mai exact, in cursul zilei de maine urmeaza sa aiba loc in SUA conferinta anuala F8 a celor de la Facebook, in cadrul sau urmand a fi anuntate o multitudine de functii noi pentru aplicatiile si serviciile companiei americane, inclusiv WhatsApp.

WhatsApp. Avand in vedere ca platforma de mesagerie este cea mai mare din intreaga lume, sunt asteptate trei functii noi pentru prezentare in cursul zilei de maine, iar lansarea lor ar trebui sa aiba loc la foarte scurt timp dupa conferinta, cel putin teoretic. Prima functie importanta care este asteptata pentru WhatsApp, si ar putea fi anuntata oficial maine, este noul dark mode, prezentat in atat de multe capturi de ecran facute de catre cei care testeaza aplicatia cum.

WhatsApp dark mode F8 Facebook

WhatsApp. 3 Functii MARI de la Facebook Maine

WhatsApp. Dupa cum prea bine stiti, acest dark mode va fi aplicat pentru intreaga interfata a aplicatiei, astfel ca indiferent unde ce anume veti incerca sa folositi din ea, veti vedea o tema complet intunecata de care va veti pute bucura. Facebook a implementat deja un dark mode pentru Facebook Messenger, iar pentru WhatsApp functionalitatea este deja in lucru, asa ca asteptam prezentarea sa oficiala in cadrul conferintei F8, si lansarea foarte curand.

WhatsApp Web apeluri voce

WhatsApp. A doua functie asteptata pentru anuntare oficiala maine este cea care va permite efectuarea de apeluri voce prin intermediul platformei WhatsApp Web, deci nu va fi neaparata nevoie de un terminal mobil pentru a realiza asta. Cea de-a treia functie care este asteptata pentru a fi anuntata in cursul zilei de maine are legatura cu stickere, unele animate fiind pregatite de catre cei de la WhatsApp pentru utilizatori.

WhatsApp stickere animate

WhatsApp. Unele dintre aceste functii sunt in proces de dezvoltare de cateva luni bune la compania Facebook, asa ca vorbim despre ceva ce foarte multi dintre utilizatori asteapta cu nerabdare sa le foloseasca.