Huawei. DISTRUGE Apple si Samsung pe Piata Smartphone

Huawei. Compania chinezeasca a reusit sa distruga atat Apple, cat si Samsung, in vanzarile de smartphone-uri in T1 2019, rezultatele chinezilor fiind remarcabile.

Huawei smartphone apple samsung

Huawei. T1 2019 a fost un trimestru fiscal extrem de prost pentru Apple, dar nu acelasi lucru poate fi spus despre compania chinezeasca, aceasta inregistrand o crestere remarcabila a vanzarilor de smartphone-uri. Conform celor de la IDC, vanzarile de telefoane Huawei au crescut cu nu mai putin de 50.3% in T1 2019, furand practic de la Apple si Samsung o buna parte dintre vanzarile pe care companiile le-au inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.

Huawei. Dupa cum puteti vedea mai jos, compania chinezeasca are estimate vanzari de 59.1 milioane de smartphone-ur in T1 2019, cu 14.7 milioane de unitati mai multe decat cei de la Apple, diferenta in sine fiind substantiala. Huawei ramane in continuare in urma Samsung, cu vanzari care sunt cu 12.8 milioane de unitati mai mici decat cele ale coreenilor, insa diferenta a scazut cu mai mult de 50% fata de ceea ce s-a inregistrat in T1 2018 intre cele doua companii.

Huawei. DISTRUGE Apple si Samsung pe Piata Smartphone

Huawei vanzari iphone

Huawei. Compania chinezeasca a inregistrat cea mai mare crestere in vanzarile de smartphone-uri dintre toti producatorii monitorizati de catre cei de la IDC, iar asta in conditiile in care intreaga piata a scazut cu 6.6% fata de T1 2018. Ceea ce vedem la compania Huawei este o anomalie, iar asta pentru ca merge pe crestere continua in timp ce intreaga piata se afla intr-o scadere constanta, Apple fiind in cadere libera, cu cea mai mare scadere a vanzarilor dintre toti producatorii.

It is becoming increasingly clear that Huawei is laser focused on growing its stature in the world of mobile devices, with smartphones being its lead horse. The overall smartphone market continues to be challenged in almost all areas, yet Huawei was able to grow shipments by 50%, not only signifying a clear number two in terms of market share but also closing the gap on the market leader Samsung.

Huawei. Apple a fost depasita inca de anul trecut de catre chinezi, iar lucrurile sunt foarte departe de a se schimba in momentul de fata, asa ca nu ne putem astepta decat la o continuare a evolutiei negative pentru americani. Nici Samsung nu o duce mai bine, coreenii urmand a trece in 2019, sau 2020, la vanzari de sub 70 de milioane de smartphone-uri trimestrial, profitul lor in T1 2019 scazand cu 60% pentru intregul grup, mai mult decat in cazul Apple.

Huawei. Compania chinezeasca are parte de cresteri uriase ale vanzarilor in ciuda faptului ca este atacata de cateva luni de zile in mod constant de catre SUA, insa iata ca in final asta nu conteaza mai deloc pentru consumatori.