Chimera iOS 12 – iOS 12.1.2 Jailbreak Ajunge si pe iPhone XS/XR

chimera jailbreak ios 12 iphone

Chimera este o noua solutie de jailbreak pentru iOS 12 – iOS 12.1.2, ea fiind lansata ieri pentru iDevice-urile din lumea intreaga, inclusiv cele mai noi lansate in 2018 si 2019. Practic, orice iPhone, iPad, sau iPod Touch care poate rula iOS 12 – iOS 12.1.2 va putea fi jailbroken folosind Chimera, deci utilizatorii din lumea intreaga au parte de suport.

Chimera aduce jailbreak pentru toate iDevice-urile cu iOS 12 – iOS 12.1.2, insa trebuie sa stiti ca nu mai exista Cydia, ea fiind inlocuita de catre Sileo. Aceasta alternativa pentru Cydia este implementata in Chimera pentru ca omul care a creat Cydia n-a prea oferit suport pentru ea in iOS 12, asa ca era nevoie de o alternativa.

Chimera iOS 12 – iOS 12.1.2 Jailbreak Ajunge si pe iPhone XS/XR

Daca sunteti interesati sa faceti jailbreak pentru iDevice-urile voastre cu iOS 12 – iOS 12.1.2 folosind Chimera, atunci in aceasta pagina gasiti pachetul de exploatare. In clipul video de mai jos aveti si un tutorial foarte simplu pentru efectuarea jailbreka-ului folosind Chimera, procedura fiind foarte simpla, atat pe calculator, cat si pe terminale.

Solutii de jailbreak pentru iOS 12 – iOS 12.1.2 au mai fost lansate in trecut, insa Chimera este prima care ofera si suport pentru iPhone XS, iPhone XR, si restul terminalelor cu chip A12. Daca maia veti nevoie de jailbreak, Chimera va ajuta, insa daca aveti o versiune mai noua a sistemului de operare iOS, ar trebui sa uitati de jailbreak.

4 COMENTARII