Windows 10. DE CE inca sunt SPERIATI Utilizatorii

Windows 10. Utilizatorii inca sunt speriati de noua versiune a sistemului de operare al companiei Microsoft, iata ce se intampla in momentul de fata in toata lumea.

Windows 10 sperie

Windows 10. In ciuda faptului ca Microsoft se chinuie sa castige increderea utilizatorilor sistemului de operare, foarte multi dintre acestia inca se tem de ceea ce urmeaza sa primeasca in calculatoare cand instaleaza actualizarile oferite. Actualizarile cu foarte multe probleme pe care compania Microsoft le ofera pentru utilizatorii sistemului de operare Windows 10 inca tin departe foarte multi dintre utilizatorii Windows 7, care prefera sa ramana la vechile versiuni ale sistmeului de operare.

Windows 10. Microsoft a anuntat inca de anul trecut ca la inceputul anului viitor va inceta sa mai ofere actualizari pentru Windows 7, insa asta nu a schimbat in vreo masura planurile celor care inca mai au vechea versiune a sistemului de operare. Oamenii prefera sa ramana la ceea ce au, si stiu ca functioneaza, in loc sa instaleze Windows 10, si sa aiba batai foarte mari de cap cu pierderi de date, si alte lucruri similare.

Windows 10. DE CE inca sunt SPERIATI Utilizatorii

Windows 10. Rata de adoptie a sistemului de operare a crescut de la 43.62% la 44.1% in luna aprilie, o schimbare extrem de mica, iar asta in principal multumita unor utilizatori veniti de la Mac-urile companiei Apple, nu de altundeva. In cazul Windows 7 schimbarea in numarul de utilizatori este de doar 0.09%, adica nesemnificativa in contextul numarului total de oameni care folosesc sistemul de operare, procentul ajungand la 36.43% in momentul de fata la nivel global, foarte apropiat de cel al Windows 10.

NetMarketShare’s statistics for the desktop OS market in April showed that Windows 10 gained a little ground, moving up from 43.62% to 44.1%, essentially an uptick of half a percentage point, a solid enough increase, if a little modest.  Indeed, Windows 7 barely dropped at all, moving from 36.52% in March to 36.43% for April; a shift of just 0.09% (not far from the margins of statistical error, we’d assume).

Windows 10. Desi numarul celor care folosesc Windows 7 a inceput sa scada inca din cursul anului trecut, lucrurile cam stagneaza in momentul de fata, fara sanse reale de a se schimba asa cum isi doreste compania Microsoft pentru viitor. Windows 10 nu are suficient de multe noutati importante ca sa convinga utilizatorii versiunilor vechi a sistemului de operare, iar problemele constante cu actualizarile cu siguranta nu ajuta in procesul de convingere pentru a face update-uri.

Windows 10. Va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile in viitor, insa in momentul de fata pare destul de clar faptul ca Microsoft e cam depasita de situatie, fara vreo rezolvare care sa-i aduca lucrurile la normal.