Windows 10. Modificare ENERVANTA din May 2019 Update

Windows 10. O modificare foarte enervanta pentru May 2019 Update a fost anuntata de catre compania Microsoft, si va fi impusa pentru utilizatorii din intreaga lume.

Windows 10 spatiu

Windows 10. Lansarea May 2019 Update este iminenta in momentul de fata, iar compania Microsoft pregateste o serie de schimbari foarte importante pentru toti cei care sunt interesati sa profite de actualizare. Printre schimbarile majore de care toata lumea trebuie sa stie se numara si una care vizeaza spatiul minim de instalare al sistemului de operare, May 2019 Update pentru Windows 10 crescand foarte mult aceasta cerinta pentru calculatoarele utilizatorilor.

Windows 10. Mai exact, daca pana in prezent sistemul de operare cerea 20 GB de spatiu in mediile de stocare pentru a instala versiunea de 64 biti, si 16 GB pentru instalarea versiunii de 32 biti, iata ca lucrurile se schimba, destul de mult. Incepand cu May 2019 Update, Windows 10 va impune ca spatiul minim pentru instalarea sistemului de operare sa fie de 32 GB, cu mult mai mult decat in versiunile anterioare, dupa cu mai mult ca sigur ati calculat deja.

Windows 10. Modificare ENERVANTA din May 2019 Update

Windows 10 spatiu instalare

Windows 10. E greu de spus cat de multe persoane vor fi afectate de aceasta schimbare, iar asta pentru ca vasta majoritate a oamenilor au acum medii de stocare cu sute de GB de spatiu disponibil, deci suficient pentru instalare. Exista si persoane care ruleaza Windows 10 de pe medii de stocare externe, iar in cazul acestora va exista o problema foarte mare incepand cu May 2019 Update, insa numarul celor care vor reclama asta ar trebui sa fie destul de mic.

Windows 10. Compania Microsoft are obiceiul de a creste o data la cateva actualizari majore spatiul necesar pentru instalarea sistemului de operare, deci aceasta practica nu este una chiar atat de noua pentru cei din Redmond. Chiar daca oamenii se vor plange din cauza acestei modificari substantiale impuse pentru Windows 10, Microsoft nu va modifica in vreo forma, sau alta, regulile pentru instalarea sistemului de operare, asa ca toata lumea ar cam trebui sa se impace cu acest lucru.

Windows 10. May 2019 Update ar trebui sa fie lansat luna viitoare de catre cei de la Microsoft, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar care este data.