iPhone 11. Cea mai FIDELA Prezentare a NOULUI Design

iPhone 11 fidel

iPhone 11. In ultima perioada au aparut tot mai multe imagini care prezinta noul design al seriei de telefoane, insa conceptul de mai jos e cel mai aproape de realitate. Practic, puteti vedea acolo un iPhone 11 pentru care este folosit design-ul actualei serii iPhone XS, cu exceptia camerei triple ce domina intreaga carcasa.

iPhone 11. Daca nu stiati deja ca noile telefoane vor semana intr-o buna masura cu modelele existente acum pe piata, ei bine atunci ar trebui sa va obisnuiti cu asta. Camera tripla e singura modificare majora pe care seria iPhone 11 o va aduce pentru clienti, iar cele mai recente zvonuri ne spun ca nu va arata chiar atat de bine in carcasa.

iPhone 11. Apple va promova cu siguranta noua camera ca o realizare tehnologica majora, minimizand felul in care va arata in carcasa in acest format de triunghi. Voi ce parere aveti despre noua camera ?

Articolul precedentHuawei MATE 30 PRO. De ce va fi LANSAT mai DEVREME
Articolul următorPRIMUL TELEFON 5G a fost LANSAT deja in EUROPA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.