Huawei MATE 30 PRO. De ce va fi LANSAT mai DEVREME

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone va fi lansat mai devreme anul acesta de catre compania Huawei, iata ce o motiveaza sa grabeasca lansarea pe piata.

Huawei MATE 30 PRO devreme

Huawei MATE 30 PRO. In cazul in care ati ramas in urma cu stirile, atunci probabil nu ati aflat pana acum ca acest nou model de smartphone va fi lansat mai devreme decat versiunile anterioare, ceva ce putina lume anticipa. Confor unui reprezentant al companiei Huawei, viitorul Huawei MATE 30 PRO va fi lansat in septembrie – octombrie, nu in noiembrie, asa cum s-a intamplat cu seria de anul trecut, lansarea fiind grabita, din diverse motive.

Huawei MATE 30 PRO. Graba lansarii noilor modele de telefoane va aduce modelele in magazine la foarte scurt timp dupa ce iPhone 11 si Google Pixel 4 vor fi lansate, iar asta reprezinta o problema foarte serioasa pentru Apple si Google. Adus mai devreme in magazine, Huawei MATE 30 PRO va ajunge rapid si in atentia clientilor inainte de Black Friday, perioada in care exista foarte multe oferte, deci potential pentru a genera vanzari foarte bune.

Huawei MATE 30 PRO. De ce va fi LANSAT mai DEVREME

Huawei MATE 30 PRO. Compania chinezeasca Huawei si-a gandit pana acum lansarile intr-o mare masura dupa piata din China, insa pentru ca a devenit al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, trebuie sa gandeasca diferit. In aceasta idee, mutarea datelor de lansare pentru Huawei MATE 30 PRO o va ajuta nu doar sa puna presiune foarte mare pe companiile Apple si Samsung, ci sa isi mai creasca in continuare vanzarile, si asa pe un trend ascendent.

Huawei MATE 30 PRO. Alte motive decat cele privind afectarea vanzarilor iPhone 11, si cresterea vanzarilor in perioada sarbatorilor de iarna, nu exista in momentul de fata pentru a explica decizia chinezilor de a grabi lansarea telefoanelor. Nu cred ca Huawei MATE 30 PRO va fi lansat in noiembrie, precum seriile anterioare, iar asta pentru ca Huawei vrea sa-si schimbe strategiile de lansari, iar concurenta va deveni si mai acerba pe piata smartphone.

Huawei MATE 30 PRO. Daca noile telefoane vor fi prezentate in septembrie, atunci sigur vor fi lansate in octombrie, iar daca sunt prezentate in octombrie, nu se va intarzia lansarea pana in noiembrie, nici macar in Romania.