Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone, AVERTIZARE de PERICOL in Romania

Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone, sunt vizate de o avertizare importanta care are in centru si Romania, iata de ce vor fi afectati toti romanii.

Digi Mobil meteo

Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone, sunt in centrul unei avertizari foarte importante care vizeaza inclusiv Romania, iar toti cei care sunt clienti ar trebui sa fie foarte atenti la ceea ce este anuntat in momentul de fata in legatura cu operatorii. Mai exact, expertii in meteorologie de la European Centre for Medium-Range Weather Forecasts in Reading (ECMWF) sustin ca retelele 5G pe care le vor lansa Digi Mobil, si multi alti operatori, vor afecta serios predictiile meteorologice la nivel global.

Digi Mobil. Dupa cum prea bine stiti deja, foarte multe retele de telefonie mobila 5G sunt pregatite pentru lansare in momentul de fata, investitii foarte mari fiind pregatite pentru a le aduce pe piata, insa din pacate ele vin si cu unele dezavantaje. Mai exact, meteorologii europeni spun ca retelele 5G care vor fi lansate de Digi Mobil, si alti operatori, ar putea afecta senzorii foarte sensibili ai satelitilor care monitorizeaza schimarile din atmosfera.

Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone, AVERTIZARE de PERICOL in Romania

Digi Mobil. Software-ul din acesti sateliti monitorizeaza in mod constant orice fel de schimbari din atmosfera, de la vaporii de apa, si pana la ploaie, nori, sau continutul ghetii, iar retelele 5G ar interfera cu aceste masuratori facute in timp real. Unele dintre frecventele retelelor 5G care vor fi lansate de catre Digi Mobil, si nu numai, emit semnale identice cu cele ale vaporilor de apa, acestea fiind analizate de catre meteorologi pentru a determina daca exista posibilitatea de formare a unor furtuni.

The way 5G is being introduced could seriously compromise our ability to forecast major storms. In the end it could make the difference between life and death. We are very concerned about this. The problem is that some 5G phone networks may transmit near a frequency similar to that emitted by water vapour, and so would produce a signal that looks very like its presence in the atmosphere.

Digi Mobil. Dupa lansarea retelelor 5G, unele dintre ele ar putea emite semnare similare, iar meteorologii ar putea determina in mod eronat formarea de furtuni in anumite zone unde nu exista vreo sansa ca acest lucru sa se intample. Meteorologii spun ca semnalele de acest gen ar putea da complet peste cap raportarile pentru fenomenele meteo din Europa, asa ca Digi Mobil, si alti operatori, vor trebui sa-si gandeasca foarte bine echipamentele pentru retelele 5G.

Digi Mobil. Aceasta este prima oara cand avertizari atat de importante sunt facute, insa e foarte probabil ca operatorii de telefonie mobila sa fie constienti deja de aceste pericole, si sa aiba metode de a le “combate”.