RCS & RDS. TOTI Clientii TREBUIE sa Stie de Acest BENEFICIU MAJOR

RCS & RDS. Toti clientii din Romania trebuie sa stie despre acest beneficiu major pe care il ofera Digi in tara noastra, iata cum il poti folosi chiar acum.

RCS & RDS vowifi

RCS & RDS. Toti clientii din Romania trebuie sa stie de acest beneficiu major de care beneficiaza in momentul de fata in tara, acesta fiind oferit multumita retelei moderne pe care o are grupul de telecomunicatii, si e bine sa va bucurati de el. Mai exact, vorbesc despre faptul ca RCS & RDS ofera pentru clientii din Romania serviciul VoWiFi pentru clienti, adica posibilitatea de a efectua apeluri telefonice prin WiFi, ca si cum le-ar face prin reteaua de telecomunicatii GSM.

RCS & RDS. Serviciul VoWiFi pentru Digi Mobil a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut de catre compania romaneasca, iar unii dintre clienti stiu deja de ceea ce beneficiaza in Romania, insa mai exista destule persoane care inca nu stiu ca il pot folosi. Mai toti operatorii de telefonie mobila ofera VoWiFi in Romania, dar in cazul RCS & RDS exista limite in ceea ce priveste compatibilitatea cu telefoanele, iar asta pentru ca iPhone inca nu permite folosirea serviciului.

RCS & RDS. TOTI Clientii TREBUIE sa Stie de Acest BENEFICIU MAJOR

RCS & RDS. Spre deosebire de celelalte retele de telefonie mobila, in cazul celei de la Digi, operatorul spune ca serviciul VoWiFi ar trebui sa fie activ in mod automat pe telefoane daca utilizatorul se e conectat la o retea WiFi pe telefon. La alti operatori, Orange, etc, e nevoie de activarea serviciului prin SMS, insa in cazul RCS & RDS lucrurile sunt mult mai simple, astfel ca simpla existenta a unei conexiuni WiFi permite folosirea serviciului VoWiFi fara probleme de catre clientii din Romania.

RCS & RDS. Serviciul VoWiFi va permite sa faceti apeluri telefonice cand aveti semnal slab in casa, sau locatia in care va aflati, dar consumul de minute se face din abonamentul de telefonie mobila pe care-l aveti la Digi Mobil. Chiar daca VoWiFi sunt “pompos”, in realitatea nu permite apelarea gratuita fara vreun consum de minute din abonamentele de la RCS & RDS, sau costuri suplimentare, asa ca nu va ganditi ca se va intampla asta.

RCS & RDS. VoWiFi este gandit ca un serviciu suplimentar menit sa ajute clientii cu semnal slab in case, sau alte zone, sa faca apeluri telefonice in cele mai bune conditii, ceea ce se intampla pentru mai toata lumea.