Huawei MATE 30 PRO: Noutatea care SCHIMBA TOTAL Android pe Telefon

Huawei MATE 30 PRO va fi lansat cu o noutate extrem de importanta care va aduce si o schimbare uriasa pentru sistemul de operare Android care va fi instalat pe telefoane.

Huawei MATE 30 PRO ufs 3.0

Huawei MATE 30 PRO va fi lansat in acest an de catre Huawei ca un nou “varf de lance” pentru oferta companiei chinezesti, urmand a fi cel mai puternic smartphone din oferta sa, asa cum se intampla in fiecare an cu modelele noi lansate pe piata. Ceea ce multa lume nu stie acum este ca Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa aduca o schimbare foarte importanta care v afi resimtita de catre toti utilizatorii chiar in sistemul de operare Android pe carel folosesc.

Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa aiba integrat un nou mediu de stocare UFS 3.0, la fel precum OnePlus 7 PRO, acesta urmand a oferi viteze mult mai mare pentru accesarea datelor din telefoane, dar si pentru transferul de date. Acest upgrade tehnologic ar trebui sa faca inclusiv interfata Android mult mai fluida pentru cei care vor decide sa cumpere Huawei MATE 30 PRO de la compania coreeana, iar asta va imbunatati radical experienta de utilizare.

Huawei MATE 30 PRO: Noutatea care SCHIMBA TOTAL Android pe Telefon

Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa aiba aceasta schimbare majora implementata dupa ce a fost deja anuntata o schimbare similara pentru OnePlus 7 Pro de catre CEO-ul companiei, deci daca ei pot, sigur va putea si Huawei. Multa lume se plange ca interfata Android devine cam inceata dupa cateva saptamani de utilizare, iar Huawei MATE 30 PRO ar urma sa rezolve aceasta problema enervanta cu un mediu de stocare mult mai rapid, dar si imbunatatiri pentru launcher-ul EMUI.

Huawei MATE 30 PRO va avea aceste noi medii de stocare fabricate de catre Samsung dupa ce modelele din primavara n-au avut implementata tehnologia deoarece nu a fost pregatita pentru a fi pusa in distributie. Nici macar telefoanele Samsung din primavara n-au avut-o implementata, insa pentru seria Huawei MATE 30 PRO ea va fi gata de implementare, dupa multe luni de productie, asa ca toti clientii s-ar putea bucura de telefoane foarte performante.

Huawei MATE 30 PRO ar putea fi doar al treilea, sau al patrulea, telefon Android care sa beneficieze de aceasta tehnologie ce-ar putea aduce beneficii foarte mari pentru toate telefoanele Android, nu doar cele mai scumpe.