iPhone 11 vine cu o SCHIMBARE EXTREM de BUNA

iPhone 11 vine cu o schimbare extrem de buna pentru clientii din intreaga lume, iata de ce imbunatatire majora vor beneficia clientii care le vor cumpara.

19

iPhone 11 antene

iPhone 11 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple cu o schimbare extrem de buna pe care fizic nimeni nu o va vedea, dar pe care cu siguranta toata lumea o va resimti in folosirea zilnica a telefoanelor mobile. Mai exact, compania Apple va modifica antenele GSM ale telefoanelor sale pentru a imbunatati performantele pe care iPhone 11, iPhone 11 Max, dar si viitoarele modele de tablete iPad Pro le vor avea dupa ce vor fi lansate.

iPhone 11 va avea noi tipuri de antene fabricate dintr-un material care are denumirea MPI, acesta inlocuind actualul material LCP, adica polimerul din cristale lichide, care are performante inferioare fata de cele oferite de telefoanele Android. Noul material ce va fi folosit pentru antenele telefoanelor iPhone 11 este mai ieftin decat cel LCP din iPhone XS, dar ofera performante cel putin la fel de bune, deci urmeaza sa avem parte de un upgrade din acest punct de vedere.

iPhone 11 vine cu o SCHIMBARE EXTREM de BUNA

iPhone 11 nu va avea problemele iPhone XS si iPhone XR cand vine vorba despre transferul de informatii la frecvente inalte, compania Apple stiind ca produsele sale au deficiente din acest punct de vedere, si vrea sa le rezolve cu prioritate. Separat de dorinta celor de la Apple de a imbunatati performantele iPhone 11 pe partea de conectivitate, americanii fac si un test inainte de implementarea 5G, pentru care se vor folosi acelasi tip de antene, in final.

Apple plans to use modified-PI (MPI) material for most antennas in 2019 iPhones, rather than the liquid crystal polymer (LCP) material used for the iPhone XS, iPhone XS Max, and iPhone XR antennas. While switching to MPI material for 2019 iPhone antennas appears to be a no-brainer decision for Apple, Kuo expects that LCP will still be the primary material for 5G antennas in 2020 iPhones.

iPhone 11 urmeaza sa beneficieze de o imbunatatire majora si pentru localizarea in interiorul cladirilor dupa implementarea acestor noi antene, astfel ca in final utilizatorii au foarte multe de castigat de pe urma acestei schimbari. In urma implementarii acestui nou tip de antene in iPhone 11, Apple va face tranzitia si spre noi modele ale iPad Pro, care sunt asteptate pentru lansare la inceput de an 2020, nu mai devreme de aceasta perioada.

iPhone 11 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial de catre compania Apple in luna septembrie, lansarea in magazine fiind mai mult ca sigur gandita pentru a avea loc in aceeasi perioada, asa cum se intampla anual cu noile modele de telefoane.