Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, Schimbari SURPRIZA

Huawei MATE 30 PRO. Doua schimbari surpriza sunt prezentate in exclusivitate astazi pentru a confirma intentiile chinezilor de a domina lumea smartphone.

 

Huawei MATE 30 PRO exclusiv

Huawei MATE 30 PRO. O serie de schimbari extrem de interesante vor fi implementate in noua serie de telefoane mobile pregatita de catre compania Huawei, iar astazi aflam ceva in exclusivitate despre doua surprize pe care unii deja le asteapta. Prima dintre cele doua surprize are legatura cu ecranul, care se pare ca va fi usor curbat spre exteriorul carcasei, asa cum se intampla la telefoanele din seria Honor Magic, deci fanii care cunosc modelele, stiu la ce sa se astepte.

Huawei MATE 30 PRO. Avand in vedere ca telefonul va avea un ecran OLED cu diagonala de 6.7 inch, marginile curbate sunt ceva ce il vor face si mai atractiv pentru fanii care asteapta schimbari importante pentru aceasta serie de telefoane. Multa lume a apreciat noutatile pe care le aduce seria Honor Magic, iar daca Huawei MATE 30 PRO va avea un design la fel de interesant, atunci e posbiil ca unii fani Honor sa faca trecerea spre modelele premium ale chinezilor.

Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, Schimbari SURPRIZA

Huawei MATE 30 PRO. A doua mare surpriza vine pentru camera telefonului, aceasta urmand a fi quad, exact precum cea a Huawei P30 PRO, dar aceasta nu era o mare surpriza, pentru ca asa s-a intamplat si cu seriile de anul trecut. Partea interesanta este ca Huawei MATE 30 PRO nu va avea camera cu acelasi format precum in cazul seriei Huawei P30 PRO, ci va avea o camera cu forma patrata, deci vorbim de un design diferit fata de cea de acum.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de aceste noutati, stiam deja ca in aceste telefoane va fi integrat suport pentru retelele 5G, dar si un nou chip Kirin 985, acesta din urma fiind pregatit pentru prezentare oficiala in septembrie, la IFA Berlin 2019, cel mai probabil. O baterie de 4200 mAh si incarcare rapida la 55W sunt deasemenea asteptate pentru Huawei MATE 30 PRO, toate acestea completand un telefon mobil de exceptie, care nu va fi chiar atat de ieftin.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea este programata sa aiba loc undeva prin toamna, poate prin septembrie, sau octombrie, telefonul fiind deja in plin proces de testare la Huawei, deci nu va dura mult pana cand va fi prezentat in mod oficial, si apoi lansat.