Functia de care Huawei MATE 30 PRO are NEVOIE

Huawei MATE 30 PRO are nevoie de aceasta functie noua pentru a ramane relevant in piata smartphone, iata ce schimbare trebuie sa faca Huawei pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO hdr10

Huawei MATE 30 PRO va fi lansat in toamna anului 2019, chiar mai devreme decat isi imagineaza multa lume, insa are nevoie de o functie foarte importanta pentru a ramane in continuare relevant pentru fanii companiei Huawei. Desi va veni cu unele noutati interesante, Huawei MATE 30 PRO are nevoie si de o functie speciala care il va pune pe picior de egalitate cu telefoanele care vor fi lansate chiar din mai, si pana la finalul acestui an.

Va spuneam ieri ca OnePlus 7 Pro va avea un ecran compatibil cu HDR10+, o tehnologie inovatoare pentru telefoane, iar Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa vina cu suport similar pentru a fi atractiv pentru clientii din lumea intreaga. Vorbim despre o tehnologie care va permite afisarea de imagini de inalta calitate pe ecranul Huawei MATE 30 PRO pentru continutul HDR10, tehnologia fiind foarte apreciata de catre cei care o au disponibila deja.

Functia de care Huawei MATE 30 PRO are NEVOIE

Huawei MATE 30 PRO are nevoie de aceasta functionalitate din moment ce Netflix are deja continut de acest gen disponibil, iar YouTube se pregateste sa ofere deasemenea suport pentru el, avand deja integrat suport pentru HDR. Producatorii de telefoane incearca sa le aduca tuturor clientilor cele mai noi inovatii in materie de ecrane, iar Huawei MATE 30 PRO are nevoie de HDR10+ intr-o piata in care inclusiv telefoanele mai ieftine ofera tehnologia aceasta pentru clientii pe care le cumpara.

Huawei MATE 30 PRO va avea in mod sigur integrat suport pentru HDR10, iar asta deoarece ecranul Huawei P30 PRO este deja compatibil cu aceasta tehnologie, asa ca e nevoie de ceva mai mult, iar schimbarea va veni cu viitorul model. Deocamdata nu exista detalii cu privire la tehnologiile noi pentru ecranul Huawei MATE 30 PRO, insa e putin probabil sa nu vedem HDR10+ integrat, din moment ce concurentii chinezi ai Huawei ofera asta deja.

Huawei MATE 30 PRO a fost anuntat pentru lansare in septembrie, sau octombrie, compania Huawei confirmand oficial faptul ca produsul este in plin proces de testare, insa ramane de vazut care va fi data lansarii.