Samsung GALAXY S10. Vestea GROZAVA despre Telefoane

Samsung GALAXY S10. O veste grozava despre noile modele de telefoane vine astazi pentru a ne arata cat de importante sunt noutatile pentru consumatori.

Samsung GALAXY S10 china

Samsung GALAXY S10. Desi putina lume credea acest lucru posibil, iata ca astazi vine o veste cu adevarat grozava privind telefoanele lansate de catre compania coreeana in primavara acestui an, si ea trebuie avuta in vedere. Mai exact, desi Samsung a inregistrat scaderi ale incasarilor, vanzarilor, si profitului in T1 2019, se pare totusi ca Samsung GALAXY S10 a avut parte de o evolutie foarte buna, si a ajutat compania sa isi creasca vanzarile in China.

Samsung GALAXY S10. Multumita succesului pe care l-a inregistrat aceasta serie de telefoane in China, cei de la Samsung au reusit sa insumeze 1.1% din vanzarile totale de smartphone-uri acolo, pentru prima oara in ultimul an. Samsung a vandut peste 1 milion de smartphone-uri in China in T1 2019, iar o buna parte dintre acestea e reprezentata de noile Samsung GALAXY S10, care s epare ca sunt surprinzator de populare in randul chinezilor, in ciuda alternativelor oferite de catre producatorii locali.

Samsung GALAXY S10. Vestea GROZAVA despre Telefoane

Samsung GALAXY S10. In China, noua serie de telefoane a avut vanzari ce au fost cu 120% – 130% mai mari decat cele ale seriei Samsung GALAXY S9, deci e foarte clar ca oamenii sunt foarte interesati de noutatile importante oferite. Mai toti partenerii chinezi ai coreenilor au confirmat faptul ca Samsung GALAXY S10 a avut parte de vanzari extrem de bune in raport cu seria de anul trecut, iar asa s-a trecut din nou de cota de piata de 1% pe care Samsung a pierdut-o in T2 2018.

Samsung Electronics Co.’s share in China’s smartphone market recovered above 1 percent for the first time in four quarters in the first quarter thanks to brisk sales of its flagship Galaxy S10 smartphone. The Galaxy S10, which was released on March 8, has been receiving well from consumers in key markets, including China, with its sales 120 percent to 130 percent higher than its predecessor Galaxy S9’s sales.

Samsung GALAXY S10. Compania Samsung a lansat aceasta serie de telefoane cu asteptari extrem de mari in ceea ce priveste vanzarile, iar pana acum ele au fost pe deplin indeplinite, in special in China, care parea o cauza pierduta. Desi multi se asteptai ca Samsung GALAXY S10 sa aiba parte de vanzari bune la nivel global, asteptarile pentru China erau destul de mici, iar asta din cauza concurentei acerbe facute de catre Huawie, Xiaomi, Oppo, sau Vivo.

Samsung GALAXY S10. Daca si viitoarele modele de telefoane vor veni cu noutati cel putin la fel de interesante, atunci Samsung va avea in mod clar capacitatea de a isi mentine pozitia de lider pe piata smartphone-urilor.

3 COMENTARII